11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Menadžment RTCG: Uličarski termini i jezik mržnje u Skupštini

Društvo

Comments 6

Menadžment RTCG: Uličarski termini i jezik mržnje u Skupštini

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Menadžment Radio i Televizije Crne Gore reagovao je na današnje optužbe koje su se danas čule iz Parlamenta. Poslanici su raspravljali o imenovanju devet novih članova Savjeta RTCG.

Reagovanje menadžemta RTCG prenosimo integralno:

Govoreći o drugima, najviše se kaže o sebi - zato je menadžmentu i uredništvu drago što je većina poslanika vlasti sručila lavinu teških uvreda, diskvalifikacija, neutemeljenih optužbi na račun Javnog servisa.

Posebno smo zahvalni uvaženom predsjedniku crnogorskog parlamenta što je dozvolio istomišljenicima da, u hramu demokratije, prikažu bogat repertoar jezika mržnje, uličarskih termina, i nakaradnog poimanja demokratije i uloge medijskog servisa.

Da budemo do kraja jasni - Javni servis ne bježi ni od kakve objektivne analize i kritike, niti od bilo kakve odgovornosti. Međutim, dok rukovodstvo bude u prilici da nešto javno kaže, neće dozvoliti, a da ne demantuje laži kako je RTCG "jazbina u vezi s mafijaškim strukturama" od kojih je, iz “Splendida”, primala nadoknadu srazmjerno mržnji koju je, navodno, sijala. Ako je to tačno, trebalo je imenovati vinovnike tog krivičnog djela, i podnijeti prijavu oslobođenom tužilaštvu.

U protivnom, sve ćemo shvatiti kao poslaničku fascinaciju renomiranim hotelom, u kome je sniman film o Džemsu Bondu.

 
 
 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Crna Goro volimo te!!!

Da li će sta ostati u našoj državi Crnoj Gori koju oni nazivaju KOLONIJA, ZASTRAŠUJUĆE PO GRADJANE CG, ISTA CRNOGORSKO ILI ĆE NAS SATRIJETI DO DNA JOS MALO!!! CRNA GORO ZEMLJO VOLJENA,TEŠKO TEBI A I NAMA NARODU STA NAM UCINJESE OBRAZ NAM UZEŠE!!!! BRUKA SRAMOTA!!!!