16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović uručio zastavu paraolimpijcima: S ponosom ćemo vas pratiti

Društvo

Comments 0

Đukanović uručio zastavu paraolimpijcima: S ponosom ćemo vas pratiti

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je delegaciju paraolimpijske reprezentacije Crne Gore povodom ispraćaja na Paraolimpijske igre u Tokiju i uručio crnogorsku zastavu atletičarki Marijani Goranović i stonoteniseru Filipu Radoviću koju će nositi na svečanoj ceremoniji otvaranja igara.

Današnjem ispraćaju prisustvovali su reprezentativci: Filip Radović, Marijana Goranović, Miloš Spaić, Ilija Tadić, Luka Bakić, kao i predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić i članovi delegacije Miloš Ranitović, Veljko Čegar, Emil Ličina i Mijat Vojvodić.
 
"Izražavam posebnu čast i zadovoljstvo današnjom prilikom da Marijani Goranović i Filipu Radoviću uručim zastavu Crne Gore, siguran da ćete se svi podjednako za nju boriti, dajući svoj maksimum", kazao je predsjednik.

"Posebno me raduje činjenica da na četvrtoj olimpijadi na kojoj učestvuje Crna Gora imamo do sada najviše sportista koji su se svojim trudom i umijećem izborili da predstavljaju našu državu na ovom najprestižnijem takmičenju. Uvjeren sam da ćete svojim primjerom dati snažan podsticaj paraolimpijskoj zajednici u Crnoj Gori da i u budućem periodu nastavi kontinuitet prisustva na najvećim međunarodnim sportskim manifestacijama."

"S ponosom ćemo pratiti vaše učešće na Olimpijskim igrama, svim srcem navijati za vas i radovati se vašim rezultatima", zaključio je Đukanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR