16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šundić odlazi sa čela RTCG: Idem s ponosom

Izvor: rtcg.me

Društvo

Comments 2

Šundić odlazi sa čela RTCG: Idem s ponosom

Izvor: rtcg.me

Autor: Antena M

  • Viber

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore (RTCG) Božidar Šundić otkazao je danas Ugovor o radu na mjestu prvog čovjeka Nacionalnog javnog servisa.

Obraćanje javnosti prenosimo integralno:

“Nakon tri godine provedene na čelu najvažnije medijske kuće u državi, Javnog servisa RTCG, odlazim s ponosom i sa dostignućima koja će generacijama poslužiti da kreiraju bolji i tehnološki savršeniji program. Moj tim i ja, kao i svi profesionalci u Nacionalnom javnom servisu, proteklih godina, trpjeli smo napade i pritiske sa svih strana.

Hvaljeni i osporavani, kuđeni i nagrađivani trudili smo se da u svim situacijama ostanemo isti, dosljedni sebi i principima slobodnog i nepristrasnog novinarstva i objektivnog informisanja. Da smo uspjeli dokazuju rejting RTCG i rekordna gledanost i slušanost.

Danas se zahvaljujem krugu ljudi koji je pomogao da, u rekordnom roku, tehnički modernizujemo RTCG, timu koji je kreirao i oblikovao programe na dva radijska, četiri televizijska programa i na Portalu, ali i svima koji su doprinijeli da naše vrijeme bude zabilježeno kao jedno od najuspješnijih i najtežih u istoriji ove Kuće. Posebno se zahvaljujem našim gledaocima, slušaocima i čitaocima, koji su nam, za sve ovo vrijeme, bili najveća podrška i putokaz da stvaramo program, jedino pred njima odgovorni”, naveo je Šundić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Jack Hustlle

Ima se s čim ponosit' ako ćemo iskreno.Na žalost od danas počinje sunovrat TVCG.