26 °

max 26 ° / min 15 °

Subota

18.05.

26° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Građani Cetinja Krivokapiću: Nećemo dozvoliti izdajnički pir u srcu Crne Gore

Izvor: Pobjeda/D. Mijatović

Društvo

Comments 33

Građani Cetinja Krivokapiću: Nećemo dozvoliti izdajnički pir u srcu Crne Gore

Autor: Antena M

  • Viber

Ustoličenje negatora Crne Gore za mitropolita crnogorskog od strane patrijarha okupatorske Crkve Srbije u središtu crnogorske duhovnosti, Cetinjskom manastiru, a ne u nekom od hramova koji pripadaju Crkvi Srbije, svjesno je planirani čin demonstracije okupatorske moći države Srbije, koji sprovodi njena Crkva i njoj podanička namjesnička Vlada Crne Gore, saopštila je grupa građana sa Cetinja.

"Poruka premijera Krivokapića da će ustoličenje Joanikija, podanika ideologije antihrišćanskoga svetosavlja, donijeti svenarodnu radost - gruba je provokacija Cetinjana i svih građana Crne Gore koji ne pristaju na izdaju. Tome činu mogu se radovati samo crnogorski izrodi i saradnici velikosrpske okupacije koja je na djelu. Na takvu najavljenu radost ne da nećemo pristati, nego nećemo dozvoliti izdajnički pir na Cetinju, u srcu Crne Gore, na prijestolju Svetoga Petra. Tako zamišljenim simboličkim padom Cetinja kao viševjekovnoga bastiona crnogorske slobode ova Vlada želi potvrditi lojalnost Vučićevoj Srbiji", navode u saopštenju.

Poručuju - "na Cetinju neće moći"!

"Pozivamo cetinjske Uraše i Demokrate, one što se busaju svojim crnogorstvom, da jasno iznesu stav - jesu li na strani baštinika crnogorske slobode ili će ih buduća pokoljenja pamtiti kao okupatorske sluge.

"Svak je rođen da po jednom umre; / čast i bruka žive dovijeka"", zaključuju u saopštenju.

Komentari (33)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@antigibaničar Što se tiče lanaca i ropstva. Naše komšije iz BiH bi rekli od bilvakte. Mi CRNOGORCI bi rekli samo 1000 god, ako ne i koju godinu više.

europeac

@Ivan E moj Ivane sa 4.septembrom vjera nema veze. 4 septembra se brani Cetinje i Crnogorska državnost, u protivnom će nas negatori toliko uniziti kao 1918. Pitanje oćemo li se ikad oporavit od to unižavanja. Ivane za tebe je kasno da se daš u pamet.

europeac

@Branka Ako im prođe 4. septembar. Mislim da smo CRNOGORCI kapitulirali