9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antović napustila Ministarstvo prosvjete: Neću da statiram

Društvo

Comments 2

Antović napustila Ministarstvo prosvjete: Neću da statiram

Autor: Antena M

  • Viber

Vršiteljka dužnosti direktorice Direktorata za nauku Ivanka Antović napustila je Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta.

"Meni je neprihvatljivo da, makar to bilo i privremeno (a ne nekoliko mjeseci), statiram na nekoj poziciji (a poznajući predmet koji mi je dat) i prećiutno se saglašavam sa istim onim obrascima kojima sam se protivila tokom vladavine bivše vlasti. Neprihvatljivo mi je da zarad ličnog intresa (plate) odustanem od svega za što sam se dugo vremena zalagala. I prethodno sam konstatovala da je izvan mojihmoći da ovdje, u navedenim okolnostima, nešto promijenim, te stoga ne nalazim da je to potrebno da u narednih mjesec i po (kada ističe precizirani rok v.d.) tu boravim" navela je Antović na društvenim mrežama.

Ona je u sljedećoj objavi saopštila da se vraća na Zavod za zapošljavanje Crne Gore sa doktoratom iz bioloških nauka.

"Za sve one koji na portalima konstatuju da sam ja, prije napuštanja MPNKS, sebi "obezbijedila" neku bolju poziciju i da ću primati nadoknadu - da razriješim dilemu: niti pozicije niti nadoknade. Vraćam se na Zavod za zapošljavanje CG, gdje sam i tokom vladavine DPS-a bila u proteklih 5 godina, sve sa doktoratom iz bioloških nauka. A o tome gdje sam ja sve konkurisala tokom vladavine DPS-a i kakvi su epilozi toga: o tom - potom",  napisala je ona na Fejsbuku.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

ispit

Bila nam je asistent i ubacila nam je u studentsku službu ispitne prijave sa ocjenama ispita koje nijesmo polagali. Nismo je odali, nas su kaznili, napustili studije, a ona evo dogurala do ministarstva. Sad daje moralne izjave.

KakoJe

Ne znam ko je žena ali djeluje kao osoba za koju se nadam da će naći posao i poziciju s koje će moć da čini ovu zemlju boljom. Kad nešto ne valja ne valja, a oni koje nije strah da o tome progovore, oni su i sposobni da mijenjaju nabolje.