13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Razgovarali sa Adžićem o rješavanju problema realizacije projekta stambene zgrade zaposlenih u bezbjednosnim institucijama u Herceg Novom

Društvo

Comments 1

Razgovarali sa Adžićem o rješavanju problema realizacije projekta stambene zgrade zaposlenih u bezbjednosnim institucijama u Herceg Novom

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Savjetnik potpredsjednika Vlade Filip Adžić upoznat je sa problemom na koji je naišao Sindikat bezbjednosnih institucija prilikom realizacije projekta stambene zgrade za zaposlene u bezbjednosnim institucijama u Herceg Novom.

Sastanku sa savjetnikom potpredsjednika Vlade prisustvovali su Mladen Šuškavčević, predsjednik sindikata bezbjednosnih institucija Crne Gore, Dušan Vukić, gradski menadžer Opštine Herceg Novi, Vladislav Velaš, sekretar sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju, kao i Minja Ivanović Bulatović, predstavnik vlasnika zemljišta.

Oni su istakli da problem realizacije izgradnje zgrade predstavlja trošak komunalnog opremanja koji je za njih i njihove zaposlene prevelik i da nijesu u mogućnosti riješiti ga bez pomoći Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva finansija i socijalnog staranja i Vlade Crne Gore. Dodali su da su do sada imali veliko razumijevanje i podršku svih državnih institucija kao i Opštine Herceg Novi.

Adžić je istakao je da postoji spremnost kabineta potpredsjednika Vlade da pomogne u rješavanju problema nastalog prilikom realizacije ovo projekta i da je kabinet spreman razmotriti sva moguća rješenja koja su u zakonskom okviru.

„Crna Gora je u posljednjih godinu dana pokazala veći senzibilitet prema socijalnoj pravdi svih građana, pa i zaposlenih u bezbjednosnom sektoru. Dodatno nas ohrabruje u realizaciji ovog projekta i to što postoji volja i spremnost Opštine Herceg Novi da da maksimalan doprinos u rješavanju ovog problema“, naglasio je Adžić.

Adžić je zaključio da je bezbjednosni sektor prva linija odbrane države i da oni zaslužuju posebnu pažnju u rješavanju stambenih problema zaposlenih, ističući nadu da će u budućnosti biti sve više sličnih projekata u svim gradovima Crne Gore.

Adžić i Šuškavčević razgovarali su i o mogućnostima realizacije sličnih projekata i u drugih gradovima Crne Gore.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR