13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hercegnovski suverenisti najavili dolazak u Nikšić 13. jula: Neka se crvenilo simbola prenese na obraze svih negatora nezavisnosti CG

Društvo

Comments 1

Hercegnovski suverenisti najavili dolazak u Nikšić 13. jula: Neka se crvenilo simbola prenese na obraze svih negatora nezavisnosti CG

Autor: Antena M

  • Viber

Hercegnovski antifašisti i suverenisti poručuju da će masovno, kao i svakog puta, proslaviti Dan državnosti Crne Gore na centralnoj proslavi, koja će se ove godine održati u slobodarskom Nikšiću.

"Poslije dvogodišnjeg lutanja dijela crnogorskih građana, eksperimentisanja sa državom, kao i klerikalizacije i uplitanja crkve u sekularno državno funkcionisanje, hercegnovskim antifašistima neće biti prepreke padine Orjena da se sa svojim komšijama i sa svim ostalim časnim crnogorskim građanima okupimo u Nikšiću, gradu heroja", naveli su oni.

Kazali su da dolaze zajedno sa Ljubom Čupićem i svim časnim crnogorskom građanima da prkosno i ponosno nasmiju i suprotstave se svakom pokušaju potiranja crnogorske državnosti.

"Neka se crvenilo crnogorskih simbola prenese na obraze svih negatora nezavisnosti, suverenosti i teritorijalnog integriteta Crne Gore i neka se makar na kratno zastide svih nedjela učinjenih našoj domovini", poručuju.

Navode da bi se trebalo prisjetiti vrijednosti Berlinskog kongresa i dana ustanka, najznačajnijih događaja vezanih za isti datum.

"Uz Ljubov osmjeh, stihove Vitove i muziku Miladinovu neka Nikšić, snažnije nego ikada, pokaže kome pripada, a zveket kandila i crnilo mantija vrati pod okrilje manastira. Nikšićem neka odjeknu divni stihovi nikšićkih velikana i neka sjajnije nego ikada zablista multinacionalna, antifašistička i građanska Crna Gora", poručili su hercegnovski antifašisti i suverenisti.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

SVAKA ČAST PATRIOTAMA IZ HERCEG MOVOG.