16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jovanović: Provjere postupanja u toku, SDT će se žaliti na odluku Višeg suda u predmetu Carine

Društvo

Comments 1

Jovanović: Provjere postupanja u toku, SDT će se žaliti na odluku Višeg suda u predmetu Carine

Autor: Antena M

  • Viber

Uvažavajući zainteresovanost javnosti za odluku Višeg suda u Podgorici, u predmetu protiv bivšeg gradonačelnika Podgorice, optuženog M. M. i postupanje Specijalnog državnog tužilaštva u ovom predmetu, obavještavam vas da, kao vršiteljka dužnosti Vrhovnog državnog tužioca i u skladu sa svojim nadležnostima, već preduzimam određene provjere u brojnim predmetima, što će biti slučaj i u predmetu u kom je danas donijeta prvostepena odluka, saopštila je vršiteljka dužnosti Vrhovnog državnog tužioca Maja Jovanović.

"O tome da li je u predmetima koji su na provjeri eventualno napravljena greška ili nije, javnost će blagovremeno biti obaviještena.

Zbog interesa javnosti napominjem da sam iz Specijalnog državnog tužilaštva, nakon izricanja presude Višeg  suda, informisana da će na donijetu odluku izjaviti žalbu kad im bude dostavljen pismeni otpravak presude", navodi ona.

Istovremeno, podsjeća da je Državno tužilaštvo samostalan organ i da je Zakonom o državnom tužilaštvu propisano da niko ne smije da utiče na Državno tužilaštvo u vršenju njegovih poslova.

 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

Ljudi moji,sta je ovo?Nezadovoljan Dritan,pa sad ova,pa na kraju sudije nece smjeti da presudjuju samostalno i bez pritisaka ovih...Uzas!!!Dje to ide Crna Gora?