13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović na otvaranju Centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju: Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar

Društvo

Comments 1

Đukanović na otvaranju Centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju: Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar, poručio je predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović na svečanom otvaranju Centra za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u saradnji sa renomiranim i prepoznatljivim medicinskim brendom “Romatem”.

“U prethodnom periodu Crna Gora i Turska su napravile značajne iskorake u unapređenju saradnje dvije zemlje u oblasti zdravstva, čemu je prethodio izuzetan napredak turske medicine na globalnom nivou, uključujući i afirmaciju velikog broja stručnjaka evropskog i svjetskog renomea. Istovremeno, u Crnoj Gori nastavljen je kontinuitet ulaganja u zdravstveni sistem, u cilju naprjedjenja kvaliteta zdravstvene zaštite građana, kao i upotpunjavanja integrisane usluge u brzorastućoj turističkoj ekonomiji na Mediteranu”, kazao je Đukanović.

On je istakao da posebno raduje da u Crnu Goru dolazi specijalizovana i renomirana kuća koja na najsavremeniji način tretira pitanja rehabilitacije i najrazličitijih terapija u oblasti neurologije i ortopedije.

“Učestalost neuroloških oboljenja i trauma u vezi s njima, za koje znamo da zahtijevaju težak i mukotrpan oporavak i kod kojih su vrijeme primjene i dostupnost najdjelotvornije terapije jedan od ključnih faktora za uspješno izlječenje, dodatno opravdavaju vrijednost ulaganja kojem večeras svjedočimo”, istakao je predsjednik.

On je dodao da nesumnjivo Podgorica dobija još jedan moderan medicinski centar.

“Zahvaljujući “Romatemu” imaćemo savremene i učinkovite metode terapije, koje vode ka bržem i cjelovitijem oporavku. Našim partnerima želim uspješan rad u Crnoj Gori, a našoj medicini i građanima što više ovakvih sadržaja i investicija, koji će im biti dostupni i koji će doprinositi onome što je i najvažnije – a to je dobro zdravlje”, zaključio je Đukanović.

.

 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Petar

Bolje da ste strucnjaci otvorili sto novo u KBC a privatnici i onako vec napunise dzepove. Haos na svaki kraj. Sto jednostavno ne ponovite kako vam je SFRJ utabao i medicinski sistem. Kad coek gleda bolnice u seriji Otpisani bolji je red i logika tad bio no kod nas u 21 vjeku.