9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobio savremene uslove za rad

Društvo

Comments 0

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobio savremene uslove za rad

Autor: Antena M

  • Viber

Klinički centar Crne Gore (KCCG) je, u cilju unaprjeđenja uslova za liječenje naših pacijenata, kao i uslova rada za zaposlene, realizovao još jedan važan projekat. U pitanju je rekonstrukcija i opremanje Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju (CFMR) koja je sprovedena po savremenim medicinskim standardima što će unaprijediti liječenje i rehabilitaciju pacijenata.

"Posebno smo ponosni jer se radi o ulaganju koje je po prvi put sprovedeno u ovom prostoru i ovih razmjera od useljenja glavne zgrade KCCG, skoro pola vijeka, do danas, čija ukupna vrijednost prelazi 250.000 eura", saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Svečano otvaranje renoviranog Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju biče u ponedjeljak, 30. januara 2023. godine u 10h.

Centar sprovodi fizikalnu medicinu i rehabilitaciju ne samo pacijentima koji su na bolničkom liječenju, već i ambulantnim pacijentima i samim tim je važna karika u kvalitetnom pružanju zdravstvenih usluga u našoj ustanovi.

Iz KCCG podsjećaju da je Centar za vrijeme izvođenja radova, zahvaljujući razumijevanju i strpljenju naših pacijenata, kao i posvećenošću i profesionalnom odnosu zaposlenih, na čemu smo im neizmjerno zahvalni, uspješno funkcionisao u privremenom prostoru u staroj zgradi “Medicinske škole”.

"Naši pacijenti najbolje znaju važnost fizikalne medicine u njihovom liječenju i brzom oporavku. Zato sa ponosom ističemo značaj ovog projekta, naročito jer smo sada obezbijedili uslove koje zaslužuju i pacijenti i zaposleni", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR