8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Strujić-Harbić: Policija i Tužilaštvo moraju reagovati, mržnja je predaleko otišla

Društvo

Tag Video
Comments 16
Prve reakcije na skandalozno skandiranje grupe navijača Sutjeske

Strujić-Harbić: Policija i Tužilaštvo moraju reagovati, mržnja je predaleko otišla

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednica Kluba poslanika Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić poručila je da je večerašnje skandiranje grupe navijača Sutjeske "nož, žica, Podgorica" skandalozno te da policija i Tužilaštvo moraju hitno reagovati.

Kako je navela u izjavi za portal Antena M, ovo je dokaz da se društvo u Crnoj Gori vraća u devedesete, suprotno onome sto se želi plasirati u javnosti.

"Mislim da policija i Tužilastvo moraju reagovati na govor mržnje odakle god da dolazi jer na taj način pokazujemo kakvo društvo želimo i postavljamo model prihvatljivog ponašanja, jer ova mržnja ide veoma daleko", rekla je ona u izjavi za portal Antena M.

Naša redakcija pitala je Upravu policije kako su i da li su reagovali povodom skandiranja u centru Podgorice, odgovore čekamo.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Mira

Niksicki cetnici skandiraju svom orudju za rad.Skandiraju I prizivaju duhove proslosti.Sta na to kaze cetinjanin Adzic,Abazovic I ona njihova poslanica iz Bijelog Polja?Sta kaze tuzilastvo?

Javor

@Relax, ovo je razmišljanje retarda. Sta bi se to promijenilo kada bi BS izašla iz Vlade, koja samo radi posao kapitalnih investicija? Anticrnogorstvo bi bilo pojačano nekom ekstremnom strankicom, ili bi Dritko dobio jos jednu polugu vlasti za totalno urusavanje CG.