Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zeković za Antenu M: Identifikovane osobe koje su sjedjele tokom intoniranja himne, protiv njih će biti pokrenut postupak

Društvo

Tag Video
Comments 8

Zeković za Antenu M: Identifikovane osobe koje su sjedjele tokom intoniranja himne, protiv njih će biti pokrenut postupak

Autor: Antena M

  • Viber

Postupajući po mojoj prijavi, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali su dvije osobe koje se sjedjele tokom intoniranja državne himne Crne Gore na svečanosti javne ustanove Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću, kaže za Antenu M Aleksandar Saša Zeković, član GI “21. Maj” i samostalni odbornik u Skupštini Glavnog grada Podgorice.

"Obaviješten sam, zvanično, da će protiv njih pred nadležnim sudom biti pokrenut prekršajni postupak jer su se u njihovim radnjama stekli elementi prekršaja iz člana 21 stav 5 Zakona o javnom redu i miru", navodi Zeković.

Oni, kako kaže, shodno važećim propisima, trebalo bi da budu kažnjeni novčanom kaznom od 700 do 2.000 eura.

"Nakon inicijalne prijave prema Upravi policije i Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, izvršio sam i njenu dopunu dostavljajući podatke o identitetu lica, J.M. i M.G, koje nijesu odali počast državnoj himni.

Pozdravljam brzu i profesionalnu reakciju policijskih službenika i rukovodilaca u Regionalnom centru policije “Zapad” koji podupiru vladavinu prava i poštovanje zakona, u svakoj situaciji, bez obzira na sve naše ideološke i druge razlike", zaključuje Zeković.

Podsjetimo, 3. jula prilikom obilježavanja 13. godišnjice rada Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević napravio je skandalozni gest - držao je ispruženi srednji prst tokom intoniranja himne Crne Gore. Ubrzo se pojavio i snimak na kojem se vide dvije osobe koje tokom intoniranja himne sjede u posljednjim redovima.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Realista

Kad primaju platu od Crne Gore onda niko od njih ne kaže ne treba mi jer ja ne volim Crnu Goru i želio/željela bih da ne postoji. Uhljebili su se u državne firme, a nemaju osnovno poštovanje, to ih valjda uče popovi koji isto ne priznaju CG ali nisu gadljivi na milione koje dobijaju od države, pi...

dzemal

Jadno i bijedno. Toliko mrznje u njima ima da ih goni da se kriju ispod stolica kada se intonira himna. Nikada taj narod nece biti srecan tako jadan i bolestan.

Tajfun

Velikosrpska,cetnicka,Svetosavsko sektaska druzina.