17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prikupljen novac za pomoć Miodragu i Slavici Bulatović

Društvo

Comments 0

Prikupljen novac za pomoć Miodragu i Slavici Bulatović

Autor: Antena M

  • Viber

Prikupljena su sredstva potrebna za pomoć Miodragu i Slavici Bulatović. 

Miodrag i Slavica su prethodnih dana osvojili srca mnogih svojom tužnom, ali čistom, iskrenom pričom, punom ljubavi, žrtve i poštovanja, a javnost se uključila da im pomogne nakon što je posredstvom platoforme humanost.com pokrenuta akcija za prikupljanje sredstava za izgradnju stepenišnog lifta, koja je danas uspješno završena.

Već šest godina, Miodrag brine o svojoj supruzi Slavici koja je nakon moždanog udara ostala nepokretna.

Najveći izazov predstavljala im je zgrada u kojoj žive, budući da je neprilagođena za osobe sa invaliditetom, pa je Miodrag sve ove godine Slavicu i invalidska kolica morao nositi do lifta koji nije na njihovom spratu.

„Posredstvom platforme humanost.com pokrenuta je akcija za bračni par Bulatović, s ciljem da se prikupe sredstva za izgradnju stepenišnog lifta, koji bi omogućio Miodragu da bez velikih izazova, sa kojima se do sada suočavao, svoju suprugu izvede iz kuće, u šetnju, do ljekara, što je osnovno pravo svakog čovjeka. Miodrag i Slavica svakog dana osmijehom pozdravljaju ljude širom Podgorice koja prepoznaje ovaj bračni par, pa je akcija završena uspješno, uključivanjem pojedinaca i zajednice. Srećni smo što će uskoro Miodrag i Slavica, konačno, bez diskriminacije u prostoru u kome žive, moći da nastave da oplemenjuju ulice ovog grada“, poručio je osnivač Fondacije „Budi human“ i platforme humanost.com, Goran Jovanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR