12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
MPNI: Računari za devet škola u Opštini Nikšić

Društvo

Comments 0

MPNI: Računari za devet škola u Opštini Nikšić

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Nastavlja se akcija opremanja škola računarskom opremom, a prema navodima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, na red je došlo još devet škola u nikšićkoj opštini.

Računarske učionice JU Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola, biće opremljene sa 32 računara, dva televizora i dva multifunkcionalna štampača, a kabineti sa tri računara, tri televizora 65 inča i pet laptopova.

Generacije koje pohađaju JU OŠ „Ratko Žarić“ koristiće računarske učionice u kojima će se instalirati 32 računara, dva televizora 65 inča i dva multifunkcionalna štampača, dok će kabineti biti opremljeni sa 15 računara, 15 televizora 65 inča I pet laptopova.

Sa 16 računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem biće opremljena računarska učionica JU Gimnazija „Stojan Cerović“ a kabineti sa tri računara, tri televizora i pet laptopova. JU Prva srednja stručna škola za računarsku učionicu dobija 16 računara, televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač, dok će kabineti biti opremljeni sa tri računara, tri televizora 65 inča i četiri laptopa.

Muzička škola, JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Dara Čokorilo“ za računarsku učionicu dobija 16 računara, televizor i multifunkcionalni štampač a kabineti tri računara, tri televizora 65 inča i laptop.

Isti broj računara za računarsku učionicu, 16, dobiće JU Srednja stručna škola, kao i televizor 65 inča i multifunkcionalni štampač. Kabinetima će se instalirati tri računara, tri televizora i dva laptopa.

Računarska učionica  u JU OŠ „Radoje Čizmović“ biće opremljena sa sedam računara, televizorom i multifunkcionalnim štampačem, dok će se u kabinetima instalirati šest računara, šest televizora 65 inča i laptop.

IT timovi će u računarskoj učionici JU OŠ „Pavle Kovačević“ instalirati tri laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač, dok će se kabineti opremiti sa šest  laptopova i pet projektora.

Kabineti JU OŠ „Rade Perović“ dobiće pet laptopova i četiri projektora a u računarskoj učionici će se instalirati dva laptopa, projektor i multifunkcionalni štampač.

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR