18 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bivši radnici Košute: Radikalizacija protesta

Izvor: Cetinjski list

Društvo

Comments 1

Bivši radnici Košute: Radikalizacija protesta

Izvor: Cetinjski list

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši radnici Košute najavili su da će radikalizovati protest blokadom saobraćaja na putnom pravcu Cetinje – Podgorica. Osim što će zaustaviti saobraćaj u ponedjeljak od 11 do 16 časova, radnici će blokirati ovaj dio puta u srijedu (12-15h), petak (11-16h) i nedjelju (12-15h).

Tu informaciju potvrdio je za Cetinjski list advokat radnika Petar Martinović, navodeći da je veoma razočaran činjenicom što se do sada niko nije obratio radnicima, iako su u petak protestovali ispred Vlade Crne Gore.

Ovo je zaista krajnje neprihvtaljivo ophođenje prema radničkoj izmučenoj klasi. Međutim, i pored toga vjerujemo da će nam Vlada riješiti probelm i prekunuti agoniju koja traje punih 28 godina – kazao je Martinović.

Ukoliko se ne riješi ovaj problem, Martinović kaže da građane i turiste koji putuju na ovoj relaciji očekuje nimalo prijatna situacija.

Očekuje nas turbulentna turistička sezona, pa će turisti koji nijesu vični šoferi biti primorani da traže alternativni put i da voze krivudavim džadama kroz crnogorska sela. Osim toga, građani će, kao i mi na Kruševom ždrijelu, držati glavu u šake, sve do rješenja našeg problema. Zato molimo i apelujemo na premijera Spajića, da preuzme stvar u svoje ruke i riješi ovu mučnu situaciju – kazao je Martinović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

čitalac

Sloboda kretanja je ustavna kategorija. Ali u CG, gdje su svi navodno za evropske integracije, smatra se da je ograničavanje ustavnih prava građana prihvatljivo u cilju ostvarivanja nečijih partikularnih interesa?! Nijesu ovdje samo srbi za život u balkanskoj kaljuzi, to su jednako i crnogorci.