7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Napadnut mladić u Siti kvartu, spriječena kamenovanja i ispisivanje grafita

Hronika

Comments 5

UP: Napadnut mladić u Siti kvartu, spriječena kamenovanja i ispisivanje grafita

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Policija radi na identifikaciji osoba koje su večeras fizički napale J.V. (19) u naselju Siti kvart, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Grupa, za sada nepoznatih lica, fizički je napala J.V. koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede, dok su se napadači udaljili u pravcu kružnog toka.

Aktivnosti policije u vezi sa ovim događajem su u toku", navode iz UP. 

Osim toga, na području Glavnog grada je večeras na dvije lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila koja su se kretale kolovozima, a kamenovanja su spriječena efikasnom reakcijom policije, kažu iz policije.  

"Naime, u naselju Zabjelo je nakon reagovanja policije zbog pokušaja kamenovanja u službene prostorije dovedeno pet lica na informativni razgovor, dok je iz naselja Donja Gorica dovedeno jedno lice", navode u saopštneju. 

Osim toga, večeras je policija spriječila ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta u bloku V.

"Naime, A.S. (40) je večeras crtao grafit i pokušao fizički da napadne vlasnicu ugostiteljskog objekta. A.S. je priveden u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica.

Još jednom pozivamo građane da se uzdržavaju od incidenata i da ne nasjedaju na provokacije bilo koje vrste", navode iz policije. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Ustase

Sram vas bilo sto vrijedjate narod,do duse takav je vas presednik koji je najvise problem c gore i dps.

Baranka

“Neka prvi baci kamen onaj koji nije gresan...” Kamenujete narod, policiju ,preko glave nam je vas i takvog ponasanja, a onda kad odgovorimo ovakvi smo i onakvi smo. Daj primirite VAKAT JE, jer ste nam opasno u najmanju ruku da kazem dosadili !!!!!

andro

Oce li Bog i Veljovic dati da se ova antidrzavna banda,sa urodjenicko-srednjevjekovnim ponasanjem,smjesti dje treba,uz sve sto uz to ide? Trazim samo ono sto bi bilo koja uredjena drzava zapada preduzela.Inacr,prijeti opasnost da ljudi sami uzmu pravdu u ruke...Nebi bilo dobro.Presli barabe,mjeru!