Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivična prijava protiv sveštenika zbog litije u Baru

Hronika

Comments 3

Krivična prijava protiv sveštenika zbog litije u Baru

Autor: Antena M

  • Viber

Barska policije je državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijela kriivičnu prijavu protiv jedne osobe.

"Povodom javnog okupljanja u pokretu – litije koja je održana juče, 4. juna u organizaciji Mitropolije – crnogorsko primorske, policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i identifikovala lica koja su učestvovala u organizaciji ovog događaja.

Po nalogu nadležnog tužioca policija je podnijela krivičnu prijavu protiv sveštenog lica Z.S. (42) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Od sveštenih lica O.A. (50), J.Lj. (44), P.M. (29), T.M. (38), P.J.(65), R.N. (36) i S.S. (38) policija je prikuplia obavještenja, te su spisi dostavljeni tužiliocu koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela", navodi se u saopštenju policije.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Turistička sezona

Sve je to pokušaj da se uništi turistička sezona i devastira CG. Zamislite da dođu turisti iz EU i na ulicama zateknu ovu Mirninu .....Đoko Orlandić

Montenegrin

Hoce posto-poto da nam izvezu Coronu da nam sezonu upropaste,eto to je cilj!!! Specijalni rat-sa ekonomskim iscrpljivanjem protivnika,eto sta je na sceni!!!!

MNE

Sve su to organizovane grupacije koje djeluju na teritoriji CG . Oni žele da izazovu nemire u CG.