15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Rožajama podnijete krivične prijave zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Hronika

Comments 0

U Rožajama podnijete krivične prijave zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Rožajska policija podnijela je krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije. 

"Sumnja se da su ovo krivično djelo izvršili I.P. (59), zaposleni u Upravi za šume Republike Srbije čiji je i državljanin, M.B. (52), takođe državljanin Republike Srbije i pripadnik policije ove države, te i S.B. (53) iz Rožaja.

Osumnjičeni I.P. i M.B. koji su radno angažovani i imaju prebivalište u Republici Srbiji su, sumnja se, krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti izvršili na način što su ilegalno prelazili državnu granicu i ulazili u Crnu Goru kako bi posjetili članove svoje porodice, na taj način izbjegavajući da se podvrgnu zdravstveno – sanitarnim mjerama", navedeno je u saopštenju. 

Osim toga, sumnja se da je isto krivično djelo izvršio i S.B. na način što je ušao na teritoriju Crne Gore iz Srbije preko teritorije Kosova, kako bi izbjegao mjere iz nadležnosti sanitarne inspekcije, zaključeno je u saopštenju. 



Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR