11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen osumnjičeni za napad na Šturanovića: Oteo crnogorsku zastavu pa je zapalio

Hronika

Comments 12

Uhapšen osumnjičeni za napad na Šturanovića: Oteo crnogorsku zastavu pa je zapalio

Autor: Antena M

  • Viber

Nikšićka policija uhapsila je R.V. (20), osmnjičenog za napad na Vladana Šturanovića.

"Nikšićka policija je postupila po prijavi da se u ulici Vuka Karadžića u tom gradu narušava javni red i mir. Na licu mjesta zatečeni su V.Š. (23) koji je imao vidne povrede i O.P. (20) iz Nikšića.

Prikupljena su obavještenja na zapisnik od ova dva lica te je sprovedena  kriminalistička obrada koja je ukazala na sumnju da je došlo do fizičkog obračuna između V.Š. i O.P. sa jedne i osam nepoznatih lica sa druge strane", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je navedeno, takođe je utvrđeno da su ove osobe iz vozila u vlasništvu V.Š. otuđili zastavu Crne Gore, određena pirotehnička sredstva i određenu količinu novca, nakon čega su se udaljili sa lica mjesta.

"Sumnja se da je R.V. (20) sa još sedam lica - N.P., P.D., P.B., M.Š., M.S., S.L. i V.D. fizički napao V.Š. i O.P. te i da je nakon što su iz vozila V.Š. otuđili navedene predmete, R.V. zapalio zastavu Crne Gore u blizini mjesta Rubeža u Nikšiću.

Obaviješten je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama R.V. stiču elementi krivičnog djela nasilničko ponašanje, te da se osumnjičeni liši slobode i privede na dalju nadležnost.

U odnosu na paljenje državne zastave Crne Gore nadležni tužilac će se izjasniti o kvalifikaciji djela nakon uvida u spise predmeta.

Nikšićka policija nastavlja da preduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti sa ciljem utvrđivanja odgovornosti drugih lica koja su učestvovala u ovom događaju", piše u saopštenju.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

štrbina

@Toni nije bijedno samo tužilaštvo i sudstvo nego i elita vlasti-onoga kojeg više osude ima daju mu i višu privilegiju da slobodno mogu napuštit državu i odit đe im je volja po regionu i svijetu i primaju bogate plate

Crnogorac

Posto se radi o ostecenom Crnogorcu i Crnogorskoj zastavi nadjite nekog podobnog sudiju da ih nagradi za ovo posto tako radite godinama.Najbolje neka Crnogorci idu u egzil posto drzava nece da ih zastiti

Toni

Dobro ste pretpostavili, vec su svi pusteni da idu kuci. Tacnije, da opet nekoga saceka ta ološ u čoporu i da pali zastavu Crne Gore i prebija lojalne građane. Dok nam ne pukne film i krenemo u kontranapad. Jer bijedno Tuzilastvo Ivice Stankovica i sramotno sudstvo Vesne Medenice nijesu nista drugo do produzena ruka cetnička.