14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Osumnjičeni za ubistvo Stefana Šarovića izručen Crnoj Gori

Hronika

Comments 0

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Šarovića izručen Crnoj Gori

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ekstradicija Nikole Ivovića (30), državljanina Crne Gore iz Bosne i Hercegovine u našu državu realizovana je danas, saopšteno je iz policije.

''N.I. se potražuje na osnovu međunarodne potjernice NCB Interpol Podgorica radi obezbjeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Crnoj Gori zbog krivičnog djela teško ubistvo i krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija'', navedeno je u saopštenju.

Naime, Ivović je osumnjičen da je šestog juna 2019. u mjestu Đenovići u Herceg Novom zajedno sa D.Š. upotrebom vatrenog oružja, po prethodno pripremljenom planu i sa umišljajem na podmukao način lišio života oštećenog Stefana Šarovića.

Podsjetimo, 18.jula su pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske uhapsili na Palama Nikolu Ivovića.
 
Načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović izjavila je tada agenciji Srna da je Ivović uhapšen na osnovi međunarodne poternice Interpola Podgorica.

Ona je dodala da su kod Ivovića pronadjena dokumenta Republike Slovenije, za koje se sumnja da su falsifikovani, kao i manja količina marihuane.

Miljanović je navela da će Ivović, posle kriminalističke obrade u prostorijama Uprave za organizovani i teški kriminalitet u Banjaluci, biti predat u nadležnost Tužilaštva BiH i Suda BiH radi procedure ekstradicije za Crnu Goru.

MUP RS je 26. juna prošle godine na području opštine Istočna Ilidža uhapsio Dušana Šilja zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa Ivovićem učestvovao u izvršenju teškog ubistva Stefana Šarovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR