17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Identifikovani vinovnici incidenta u Beranama

Izvor: plavgusinje.me

Hronika

Comments 7

UP: Identifikovani vinovnici incidenta u Beranama

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Beranska policija identifikovala je četiri osobe koje su juče u Beranama izazvale incident, te o događajima obavjestili nadležna tužilaštva.

"Naime, policiji je juče oko 16,45 časova službenik privatnog obezbjeđenja, koje je vršilo obezbjeđenje fudbalsku utakmicu između FK Jezero i FK Budućnost, prijavio da je nekoliko navijača ušlo na tribine nakon čega su pokušali da uđu na teren te da su ih pripadnici tog obezbjeđenja u tome spriječili"., navedeno je u saopštenju policije. 

Policija je došla do saznanja da su nepoznata lica oštetila vozilo marke „VW Golf IV“ koje je bilo parkirano u blizini istočne strane stadiona.

Policija je u kratkom roku identifikovala vinovnike ovog događaja i u službene prostorije privela S.J. (17), V.J. (21), M.C. (17) i A.T. (17).

"Policija je prikupila obavještenja i od oštećenog S.R. (29) iz Berana koji je nastanjen u Plavu, kao i od prisutnih svjedoka na navedene okolnosti. O događaju su obavješteni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon uvida u spise predmeta", navedeno je u saopšenju. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Vn

@crkva ih vaspitava Tužno kad vidiš kojom su mržnjom zadojeni maloljetnici.Obrazovanje prepušteno SPC i nastavnicima sličnih ubjeđenja.

srpski je mrzeti

sad je srpsko vreme i vlast

crkva ih vaspitava

Spc ih vaspitava da mrze sve NE SRBE. Srbi mogu svakog da napadaju i mrze