15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Luka Bokan zbog sumnje da je aktivirao bombu u kafiću Bahus

Hronika

Comments 0

Uhapšen Luka Bokan zbog sumnje da je aktivirao bombu u kafiću Bahus

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici podgoričke policije rasvijetlili su podmetanje požara i aktiviranje eksplozivne naprave na ugostiteljski objekat “Bahus” koje se nalazi u ulici Serdara Jola Piletića u Podgorici, čiji je vlasnik bezbjednosno interesantno lice B.D. iz Berana, saopšteno je iz policije.

Kako saznajemo, uhapšen je Luka Bokan.

"U noći između 18. i 19. novembra oko 02:00 časa poslije ponoći dva tada nepoznata lica su nakon što su nasilno razbili staklo, podmetnuli požar na ugostiteljskom objektu “Bahus”, te su nakon toga i aktivirali ručnu bombu u unutrašnjost ovog objekta. Sa užeg i šireg lica mjesta izuzeti su tragovi koji su poslati na vještačenje. Policija je sprovela opsežne operativne aktivnosti na terenu i identifikovala izvršioca ovog krivičnog djela, bezbjednosno interesantno lice L.B. (40) iz Podgorice", naveli su u saopštenju.

Osim toga, sprovodeći dalje policijsko tužilačke aktivnosti danas su izvršeni pretresi na dvije lokacije koje koriste bezbjednosno interesantni Luka Bokan i Marko Milutinović.

"Kod M.M. pronađena je određena količina opojne droge heroin, kese za pakovanje za ove opojne droge, vaga za precizno mjerenje, 44 komada različitih vrsta tableta sa liste opojnih droga, 11 ključeva od različitih vozila, dva sredstva komunikacije, pistolj nepoznate marke, kao i galon za tečnost, za koji se sumnja da je korišten prilikom izvršenja krivičnog djela", navedeno je u saopštenju.

L.B. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"M.M. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je lišen slobode", zaključili su.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR