9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Udarali u vozila iz kolone sa trobojkama: Preršajne prijave zbog incidenta u Igalu

Hronika

Comments 6

Udarali u vozila iz kolone sa trobojkama: Preršajne prijave zbog incidenta u Igalu

Autor: Antena M

  • Viber

Pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi su danas u Igalu spriječili da dođe do narušavana javnog reda i mira u većem obimu.  

Kako su naveli, identifikovane su i privedene tri osobe koje su narušavale javni red i mir.

"Danas oko 15,30 u Igalu je, na petlji ispred jednog ugostiteljskog objeta, došlo do narušavanja javnog reda i mira na način što su sužbenik Uprave policije M.P. i lice V.S. izašli ispred ugostiteljskog objekta i udarali u vozila koja su se organozovano kretala kroz Igalo sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama", navedeno je u saopštenju policije.

Oni su, kako dodaju iz policije,  pokušali od jednog lica da oduzmu zatavu i tom prilikom je na vozilu slomljen prozor a vozilo je ostvarilo kontakt sa drugim vozilom.

Takođe, u postupku je utvrđeno da je u narušavanju javnog reda i mira učestvovao i I.R.

Kolona se zaustavila i nakon verbalnog konflikta navedena lica su se vratila u ugostiteljski objekat.

Policijske službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su spriječili veći incident a lica iz kolone vozila su se vratila u svoja vozila i nastavila kretanje.

Lice mjesta je obezbjeđeno od strane policije.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krvičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti već da je riječ o krivičnom djelu uništenje I oštećenje tuđe stvari čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi. Protiv M.P, V.S. i I.R. biće podnijete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu I miru", navedeno je u saopštenju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

miki

Dokle ce se sprovoditi tiranija provociranjem, kojekakvim litijaskim kolonama i kordonima sa trobojkama i crkvenim zastavama, zar to nijesu prekrsaji. Ova trojica iz Igala su bila izazvana i s pravom se na izazove reaguje. Pod hitno prekinuti to divljanje i provociranje tih placenika.

ivica

Svaka im cast, podrska za ove momke

simbokk

@VUKOMITA Pa 3 mjeseca nam niko ne brani da se suprostavimo fasizmu od strane SPC i ultradesnicara iz SRB. I to ne mahanjem u bukanjem. EU nas je pustila, ucimo iz istorije.