14 °

max 14 ° / min 9 °

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Akcija policije u Podgorici, Kolašinu,Cetinju: Zbog ulične prodaje droge uhapšeno više osoba

Hronika

Comments 0

Akcija policije u Podgorici, Kolašinu,Cetinju: Zbog ulične prodaje droge uhapšeno više osoba

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Podgorička, kolašinska i cetinjska policija sprovodeći akcije na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika pretresli su i uhapsili više osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

"Podgorička policija je postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršila pretres stana koji koriste N.J. (28) i I.P. (35). Oduzeta su 102 pakovanja opojne droge „heroin“ bruto mase oko 70 grama i tri sredstva za komunikaciju za koja se sumnja da su korištena prilikom izvršavanja krivičnog djela.
Osumnjičeni N.J. i I.P. lišeni su slobode i uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz Uprava policije.

Takođe postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici službenici Centra bezbjednosti Podgorica pretresli stan koji koriste R.P. (25) i S.P. (47) i tom prilikom su oduzeli pušku i 183 komada municije.

"Protiv osumnjičenih podnijeta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U periodu od 1. do 15. februara podgorička policija je shodno Zakonu o sprečavanju zloupotrebe droga protiv osam lica podnijela zahtjeve za pokretanje prekršajnog postupka zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga.

U Kolašinu je policija u ulici Generala Anđelića izvršila pregled M.V. (19), kao i pregled mjesta kretanja ovoge osove, te je pronađeno 11 pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana.

Obaviješten je nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji se izjasnio da u radnjama M.V ne postoje elementi bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Protiv M.V. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

"U ovom gradu je kontrolisano i vozilo marke VW Golf kojim je upravljao F.R. (18). U vozilu je pronađena manja količina opojne droge marihuana.
Protiv F.R. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga".

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su postupajući po planskim aktivnostima na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, kao i na pojačanoj kontroli i kretanju bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa, izvršili operativnu radnju “Racija” u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Njegoševoj u Cetinju, kojom prilikom su pregledom bezbjednosno interesantnog lica G.R. (24) iz ovog grada, pronašli opojnu drogu marihuana.

"Protiv G.R. će biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupkazbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR