11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Komunalna policija: Najoštrije osuđujemo svaki oblik nezakonitog i nasilničkog ponašanja

Izvor: Ilustracija

Hronika

Comments 0

Komunalna policija: Najoštrije osuđujemo svaki oblik nezakonitog i nasilničkog ponašanja

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Povodom objavljenih tekstova u pisanim i elektronskim medijima da je komunalni policajac uhapšen zbog sumnje da je obljubio djevojčicu, saopštenjem se oglasila Komunalna policija Glavnog grada.

"Komunalna policija Glavnog grada Podgorica je dana 9. aprila 2021. godine službenim putem obaviještena da se protiv komunalnog policajca Komunalne policije Glavnog grada, O.R. pred nadležnim državnim tužilaštvom vodi krivični postupak zbog krivičnog djela: “Nedozvoljene polne radnje”.

Osnovna funkcija Komunalne policije Glavnog grada-Podgorica je upravo obezbjeđivanje poštovanja pozitivnih propisa, te ističemo da najoštrije osuđujemo svaki oblik nezakonitog i nasilničkog ponašanja, a posebno ovog za koje je osumnjičen zaposleni u Komunalnoj policiji. 

Stoga će Komunalna policija Glavnog grada, uz poštovanje pretpostavke nevinosti, a u skladu sa važećim materijalnim propisima, blagovremeno i u zakonski propisanoj proceduri, preduzeti sve mjere i radnje iz svojih nadležnosti u dijelu regulisanja radno-pravnog statusa osumnjčenog.

Kako je postupak pred nadležnim tužilaštvom u toku, a u cilju očuvanja interesa samog postupka, nijesmo u zakonskoj mogućnost da do pravosnažnog okončanja postupka dalje informišemo javnost o ovom slučaju.

Takođe, ovom prilikom apelujemo na javnost da se ne poistovjećuje odgovornost pojedinca sa kolektivnom odgovornosću Komunalne policije isticanjem kao bitne činjenice da je optuženi “komunalni policajac”, jer se na taj nači  nedvosmisleno narušava ugled Komunalne policije i svih zaposlenih u ovoj službi koji odgovorno i profesionalno obavljaju svoje poslove", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR