13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Četiri osobe će prekršajno odgovarati zbog incidenta u Beranama

Hronika

Comments 2

UP: Četiri osobe će prekršajno odgovarati zbog incidenta u Beranama

Autor: Antena M

  • Viber

Beranska policija uhapsila je tri osobe zbog incidenta koji se dogodio tokom kretanja organizovane auto-kolone, dok je protiv jedne osobe podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku, saopštila je Uprava policije. 

"G.L. je večeras prijavio pripadnicima policije da su ga fizički napala četiri njemu nepoznata lica. Službenici Centra bezbednosti Berane su brzo identifikovali i priveli vinovnike događaja.

Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je G.L. upućivao uvredljive riječi učesnicima organizovane auto-kolone kada su I.C., A.S., J.G. i A.T. fizički napali G.L.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Beranama koji se izjasnio da u radnjama pomenutih lica nema elemenata krvičnog djela.

Policijski službenici lišili su slobode I.C., A.S. i J.G. zbog prekršaja iz člana 10 Zakona o javnom redu i miru i oni će biti uz prekršajnu prijavu privedeni Sudu za prekršaje u Beranama. Protiv maloljetnog A.T. podnijeta je prekršajna prijava u redovnom postupku.

Protiv G.L. podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru", navode iz policije. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Andrea

G.L. najmanje godinu zatvora,jer kad je litijao i pjevao cetnicke pjesme njemu niko na put nije stao! Sramota sto radi policija, samo G.L. treba da snosi posljedice za izazivanje incidenta!

Ivangradjanin

Kazniti svu petoricu, ovog sto je dobio batine zato sto je provocirao (gadjao limenkom), a ove sto su ga izbili. Pa ce pamet u glavu svi sledeci put!!!