14 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšena osoba koja je vrijeđala Slavicu Kruščić-Vasović

Hronika

Comments 4

Uhapšena osoba koja je vrijeđala Slavicu Kruščić-Vasović

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Podgorička policija uhapsila je M.M. (55) - osumnjičenog za vrijeđanje urednice Parlamentarnog kanala Televizije Crne Gore i emisije "Zumiranje" Slavice Kruščić-Vasović.

Kako je navedeno iz Uprave policije, o događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama M.M. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

"S.K.V. je  18. juna 2021. godine podnijela prijavu Centru bezbjednosti Podgorica u kojoj je navela da joj jedna osoba putem elektronske komunikacione mreže šalje uvrjedljive poruke i fotografije i video snimke eksplicitnog sadržaja.

Pripadnici podgoričke policije su odmah preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja i locirali i lišili slobode M.M. (55).

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama M.M. ne stiču elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Policijski službenici su lišili slobode M.M. zbog počinjenog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru (grubo vrijeđanje, naročito drsko, bestidno i uvrjedljivo ponašanje). On je u 11.00 časova priveden nadležnom sudiji za prekršaje. 

U predmet su bili uključeni službenici Grupe za suzbijanje visokotehnološkog kriminala", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Andrea

Dajte ime i prezime i fotografiju ovog fasiste, nije maloljetan pa samo inicijali? Podrska za novinarku Slavicu, sa uzivanjem se njene emisije prate!

Cetinje77

Fin neki gospodin sram ga i stid bilo NAJBOLJEM NOVINARU I VODITELJKI A PRIJE SVEGA ČOVJEKU on da prijetia po Cetniski mu poricujem MRŠ!!!

Andjela

Podrska i pozdrav za gospodjuSlavici, hvala za sve divne emisije! Ovaj maljoletnik 55 god. samo inicijali.