14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije

Hronika

Comments 0

Uhapšene dvije osobe zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Uprave policije su preduzimajući intenzivne operativno taktičke i proaktivno istražne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja i sprečavanja izvršenja teških krivičnih djela iz oblasti krvnih delikata, danas izvršili pretres stana i drugih prostorija na dvije lokacije u Podgorici, saopšteno je iz policije.

kako dodaju, pretresom stana D.P. (59) pronađene su i oduzete tri puške od kojih je jedna sa optičkim nišanom i automat, 96 komada municije različite vrste i kalibra, kao i dva bajoneta.

"Policijski službenici su izvršili i pretres stana i pomoćnih prostorija B.J. (48) gdje je pronađena određena količina municije različitih kalibara.

D.P i B.J. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, nakon čega su uz krivičnu prijavu sprovedeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Policijski službenici će nastaviti sa sprovođenjem proaktivno istražnih aktivnosti s ciljem sprečavanja i suzbijanja svih oblika kriminaliteta", navedeno je u saopštenju policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR