17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Volkov: Martinović će imati šta da kaže u SDT-u

Hronika

Comments 0

Volkov: Martinović će imati šta da kaže u SDT-u

Autor: Antena M

  • Viber

U ovoj fazi postupka ne znam šta se konkretno stavlja mom branjeniku na teret, ali sam siguran da će kod specijalnog tužioca imati šta da kaže i da će iznijeti kvalitetnu odbranu, poručio je Mihailo Volkov, advokat bivšeg izvršnog direktora Fonda za zaštitu životne sredine Jovana Martinovića koji je danas, zajedno sa zaposlenim u toj kompaniji Andrejem Nedovićem, uhapšen zbog sumnje da su nepropisnom dodjelom emisionih kredita kompaniji Uniprom pribavili korist višu od 20 miliona eura.

"Svakako, više podataka ću moći da podijelim s vama nakon iznijete odbrane pred SDT", kazao je za Volkov za Televiziju Crne Gore (TVCG).

Zbog svega, oglasili su se i iz Uniproma ističući da ta kompanija nije dala tuđe emisione kredite već svoje količine koje su im po nacionalnom zakonodavstvu pripale.

"One koje nije iskoristio, već je ostvario rezervu, bio je slobodan da raspolaže sa njima nakon unapređenja proizvodnje i smanjene emisije za posmatrani period. EPCG je nedostajao jedan broj gasova, koje su preuzeli su od Uniproma po cijeni manjoj od tržišne i platili po 22.8 eura po toni. Na današnji dan tona ovoga gasa je 60 eura. Tačnije, uzeli su onoliko za koliko su prekoračili dozvoljenu emisiju", naveli su u Unipromu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR