9 °

max 11 ° / min 6 °

Četvrtak

22.02.

11° / 6°

Petak

23.02.

11° / 7°

Subota

24.02.

10° / 9°

Nedjelja

25.02.

13° / 9°

Ponedjeljak

26.02.

15° / 9°

Utorak

27.02.

15° / 10°

Srijeda

28.02.

16° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri osobe će krivično odgovarati zbog ilegalanog posjedovanja oružja i municije

Hronika

Comments 0

Tri osobe će krivično odgovarati zbog ilegalanog posjedovanja oružja i municije

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Uprave policije su juče na području Budve, Bara i Cetinja protiv tri osobe podnijeli krivične prijave zbog ilegalnog posjedovanja oružja i municije, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, barska policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.A. (51) iz Bara i tom prilikom pronašla i oduzela lovačku pušku, pištolj i 32 komada municije, u ilegalnom posjedu. Protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U Budvi je policija, po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.R. (65) iz Budve i tom prilikom pronašla i oduzela lovačku pušku u ilegalnom posjedu, kao i 273 komada municije različite vrste i kalibra. Protiv njega je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Cetinjska policija je, nakon dobijenih rezultata vještačenja oduzetog pištolja, protiv I.M. (40) iz Budve državnom tužiocu podnijela krivčnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR