17 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšeni državljani Sjeverne Makedonije: Sumnja se da su starijim građanima prodavali satove za znatno veću vrijednost od stvarne

Hronika

Comments 0

Uhapšeni državljani Sjeverne Makedonije: Sumnja se da su starijim građanima prodavali satove za znatno veću vrijednost od stvarne

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Bar, uhapsili troje državljana Sjeverne Makedonije koji su osumnjičeni za krivično djelo prevara, saopštili su iz Uprave policije.

Sumnja se da su V.D., F.D. i D.S. ovo krivično djelo izvršili na način što su, kako navode iz UP, u više navrata prilazili građanima starije dobi na ulici, na teritoriji više gradova u Crnoj Gori, i dovodili ih u zabludu iznošenjem određenih informacija, te im prodavali satove za znatno veće novčane iznose u odnosu na stvarnu vrijednost, uz uvjeravanje da je riječ o skupocjenim komadima.

Kako se sumnja, tako su, primjera radi, 28. marta u Podgorici jednom licu prodali sat manje vrijednosti za iznos od 1.500 eura, a što su ponovili u više navrata u nekoliko gradova u Crnoj Gori.

Policija je, dodaju u saopštenju, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koriste ova lica na teritoriji opštine Bar i tom prilikom je pronađen novac u iznosu od 3.370 eura, razni satovi, nakit, kao i garderoba koju su koristili.

Od njih je oduzeto i vozilo marke Mercedes.

"Intenzivnim radom policije, oni su identifikovani, locirani i lišeni slobode, te policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti koje mogu ukazati na sumnju da su V.D., F.D. i D.S. ove nedozvoljene radnje sprovodili i u odnosu na još oštećenih lica.

S tim u vezi, pozivamo građane koji sumnjaju da su u posljednjem periodu prevareni na ovaj način da se jave najbližoj policijskoj stanici i prijave događaj", naveli su iz Uprave policije. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR