17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pretresi na Cetinju, više osoba uhapšeno

Hronika

Comments 0

Pretresi na Cetinju, više osoba uhapšeno

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti ,,Centar”, uz snažnu podršku taktičkih jedinica Sektora policije posebne namjene, u ranim jutarnjim satima izvršili su pretresanje više objekata koje, kako navode iz Uprave policije, koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbjednosno interesantna lica, i sa njima povezana lica, na više lokacija na teritoriji Cetinja.

Sveukupne aktivnosti u planiranoj i sinhronizovanoj akciji rezultirale su hapšenjem četiri osobe i podnošenjem krivičnih prijava protiv pet osoba, dodaju iz policije. 

"Službenici Sektora za borbu protiv kriminala i Regionalnog centra bezbjednosti ,,Centar” aktivnost su izveli na osnovu operativno taktičkih mjera i radnji u saradnji sa Forenzičkim centrom u Danilovgradu, a u koordinaciji sa Višim kao i Osnovnim državnim tužilastvom na Cetinju, tokom sveobuhvatne policijsko-tužilačke istrage, koja je proistekla kao rezultat istraga u krivičnim predmetima iz prethodnog perioda.

Osnovano se sumnja da su M.B. (29), V.K (34), P.K (20), M.K. (35), kao i M.M. (42), izvršili krivična djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Po nalogu osnovnog državnog tužioca sva četiri lica su lišena slobode, dok M.M. nije pronađen i u odnosu na njega se sprovode potražne mjere i radnje u cilju lociranja i lišenja slobode", piše u saopštenju. 

Osobe koje su uhapšene će u zakonskom roku biti sprovedene na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju.

"Osumnjičena lica se u evidencijama Uprave policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi.

Službenici Uprave policije - Sektora za borbu protiv kriminala nastavljaju odlučnu borbu i intenzivne aktivnosti na svim nivoima, u cilju sprečavanja, otkrivanja i rasvjetljavanja krivičnih djela i stvaranja povoljnog bezbjednosnog ambijenta za građane na teritoriji Crne Gore", navode iz UP. 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR