17 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Piperović: Lazović nije uhapšen, u toku pretres njegove kuće

Izvor: Antena M: Dragan Tomašević

Hronika

Comments 0

Piperović: Lazović nije uhapšen, u toku pretres njegove kuće

Autor: Antena M

  • Viber

Advokat Zorana Lazovića,  Zoran Piperović,  ponovio je u izjavi za Antenu M da Lazović nije uhapšen i kazao da je u toku pretres njegove kuće u okolini Bijelog Polja. 

"Zoran Lazović se nalazi u selu Orahovica, gdje se vrši se pretres objakata. Kad se završi pretres, Lazović će uz pratnju SPO biti doveden na Zabjelo, do svoje porodične kuće, gdje će biti izvršen pretres kuće, pretpostavljam. I onda će nakon toga, takva je procedura, biti poveden u SPO. Iz SPO će, ako bude lišen slobode,  biti doveden na saslušanje u Specijalno državno tužilaštvo", kazao je Piperović.

Naglasio je da Lazović sada nije uhapšen.

"Može da bude uhapšen kad se završi pretres na Zabjelu, pa se povede u SPO.  Tačno je da je rekao portparol Radonjić da je uhapšen, ali je to rečeno kolokvijalno", kazao je Piperović. 

Komentarišući brojne reakcije nakon vijesti o hapšenju, Piperović kaže da ne zna da li je Lazovića uhapsila 42, 43, ili 44. Vlada. 

"Kad čujem Dritana pomislim da je uhapšen prije nekoliko godina, kad čujem Spajića pomislim da je uhapšen jutors, da ne pomnjem Demokrate koji se javljaju fazno", kazao je Lazovićev advokat uz poruku svima da puste ljude od struke, tužioce, sudije, SPO, branioce,  da rade svoj posao. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR