17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uprava policije: Hapšenje Katnića i Lazovića, operacija "Alfa", rezultat višemjesečnog rada, međunarodne saradnje i koordinacije SDT sa nekoliko organizacionih jedinica Uprave policije, a posebno SPO

Hronika

Comments 6

Uprava policije: Hapšenje Katnića i Lazovića, operacija "Alfa", rezultat višemjesečnog rada, međunarodne saradnje i koordinacije SDT sa nekoliko organizacionih jedinica Uprave policije, a posebno SPO

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije je jutros, po nalogu i u saradnji sa Specijalnim državnim tužilaštvom, lišila slobode M.K. i Z.L. koji se sumnjiče da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, saopštili su iz UP.

Naime, predmet radnog naziva “Alfa” je rezultat višemjesečnog rada, međunarodne saradnje i koordinacije Specijalnog državnog tužilaštva sa nekoliko organizacionih jedinica Uprave policije, a posebno Specijalnim policijskim odjeljenjem.

Lice M.K. je bivši glavni specijalni tužilac, dok je Z.L. bivši pomoćnik direktora Uprave policije.

Današnja realizacija pomenutog predmeta je samo nastavak ranije započetih aktivnosti u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije i predstavlja kontinuitet aktivnosti u sveobuhvatnom reformskom procesu.

U toku su pretresi prostorija koje ova lica koriste, na nekoliko lokacija u Crnoj Gori. Tokom današnjeg dana biće privedeni postupajućem specijalnom državnom tužiocu, navodi se u saopštenju.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Onako samo

Kladično plitičko hapšenje i jednog i dugog!

JF

Vidim,nema kommentara?Hapsenjem Katnica uhapsena je dusa nase nacije? Ako je Katnic kriv sto je iskonski Crnogorac onda neka nas nema,ali da je on kriminalac to su gluposti. Znaci pocelo je...idu dusmani polako ka Milu. To je moje intimno misljenje,imam prvo za to.

Bajo

A to pricajte naivnima. Sve se vrti oko drzavnog udara i srpsko ruskog preuzimanja bezbjedonosnog i tuzilackog sektora . Kako to da nema nikakve istrage oko naručivanja - kalaša . I prilrema za rat. Sta bi Vukas ? Tu cutite evo 2 godine .