11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

04.05.

19° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u Podgorici: Udarao oštećenog po glavi, pa pucao

Hronika

Comments 0

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u Podgorici: Udarao oštećenog po glavi, pa pucao

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica lišili su slobode B.P. (36) zbog sumnje daje izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje inošenje oružja i eksplozivnih materija.

"Naime, osumnjičeni je navedeno krivično djelo izvršio na način što je prišao oštećenom, koji je boravio u jednom ugostiteljskom objektu i od njega zahtijevao da se fizički obračunaju, zadajući mu udarce u predjelu glave. U trenutku kada je oštećeni to odbio, izvadio je pištolj nepoznate marke, koji je držao kod sebe bez dozvole i dokumentacije za posjedovanje istog, ispalio najmanje jedan hitac u pravcu oštećenog lica koje je uspjelo da se udalji iz navednog objekta", navodi se u saopštenju policije.

Postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršen je preteres stana i drugih prostorija koje koristi B.P. u Podgorici i tom prilikom je pronađen jedan protivavionski metak i 27 komada puščane municije, navode iz Uprave policije.

Sa navedenim događajem upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, kojije kvalifikovao navedeno krivično djelo i naložio da se B.P. liši slobode.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR