19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

17° / 14°

Srijeda

15.05.

18° / 14°

Četvrtak

16.05.

22° / 15°

Petak

17.05.

22° / 16°

Subota

18.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ko je i zašto jutros uznemiravao porodicu Milivoja Katnića?

Izvor: screenshot

Hronika

Comments 16

Ko je i zašto jutros uznemiravao porodicu Milivoja Katnića?

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Jutros u 8 sati i 50 minuta, četvoro vozila sa civilnim tablicama, u kojima se nalazio veći broj osoba u civilu, parkiralo se na putu ispred kapije kuće Milivoja Katnića i njegove porodice u Barjamovici, piše Pobjeda.

Nijesu otvarali kapiju, niti su ušli u posjed Katnića, iako su izlazili iz kola, dugo šetali i osmatrali kuću i okolinu. Tu su se zadržali oko pola sata, što je uznemirilo Katnićevu porodicu.

Potom su okrenuli automobile i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Ako je riječ o policajcima, što je najrazumnije zaključiti, to se može tumačiti kao policijsko šikaniranje porodice Milivoja Katnića, čiji život danima visi o koncu jer duže od dvije nedjelje štrajkuje glađu.

Ako pomenutu provokaciju nije učinila policija, odnosno pripadnici SPO, onda SDT na čelu sa glavnim specijalnim tužiocem Vladimirom Novovićem, mora to da saopšti i pokrene postupak protiv NN lica.  koja su, u tom slučaju, navjerovatnije članovi kriminalnih klanova.

Međutim, ako su neobično ponašanje počinili pripadnici SPO, onda gospodin Novović, ili portparol SDT-a Radonjić, moraju da upoznaju javnost sa motivima takvog postupka.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Čadtan čovjek

Ko će branit kriminalce,bez oni koji su kao oni.Normalno sa svojim,na sreću,malobrojnim pudlicama. Ogromna većina crnogoraca je zadovoljna,što smo de ,konačno vratili POŠTENJU I SVOJIM SRPSKIM KORIJENIMA.

Pravda

Dragi moji Crnogorci dignimo se nebilo nas pa u svim gradovima svaki dan protesti ispred najvažnijih institucija pa onda svi u PG dok četničku bagru maknemo jednom za sva vremena. Prevršila je dara mjeru, šra čekamo.

Berza

Crnogorci,Bosnjaci,Albanci u CG bi trebali da se agresivnije bore od Veliko Srpske Ideologije. Balvan Revolucije i zastrasivanje od strane Srba gradjane CG dovesce do sukoba velikih razmera.Srbija se priprema da zapali opet Balkan.