20 °

max 22 ° / min 15 °

Utorak

28.05.

22° / 15°

Srijeda

29.05.

22° / 13°

Četvrtak

30.05.

21° / 14°

Petak

31.05.

22° / 15°

Subota

01.06.

25° / 18°

Nedjelja

02.06.

28° / 18°

Ponedjeljak

03.06.

29° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen srpski pop, narkoman. Dilovao drogu? Nadležni mu episkop ustoličio Joanikija

Religija

Comments 10

Uhapšen srpski pop, narkoman. Dilovao drogu? Nadležni mu episkop ustoličio Joanikija

Autor: Antena M

  • Viber

Priredio: V.J.

Stefan Mitrović, sveštenik Crkve Srbije (SPC) iz Kruševca (na slici gore), uhapšen je juče u Kraljevu. Kod njega je policija pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina.

Mitrović je bio u svojoj „opel astri“ kada ga je policija zaustavila u blizini benzinske pumpe. Djelovao im je nervozno i uznemireno, pa su odlučili da mu pretresu automobil. Droga je nađena ispod śedišta suvozača.

Analiza uzorka, nakon hapšenja, pokazala je da u krvi popa Mitrovića ima tragova oba narkotika.

Tokom pretresa kuće popa Mitrovića, navode srpski mediji, nađena je „vagica” za precizno mjerenje, pa se sumnja da se bavio i dilovanjem droge.

„Dakle, malo je uzimao za sebe, malo je prodavao”, tvrdi izvor iz istrage.

Mitroviću je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze s prethodnim slučajem dilovanja droge u kojem je učestvovao pop Milan Jordović, paroh crkve u naselju Savinac u Požegi.

Pop Jordović i vjeroučitelj Zoran Marinković uhapšeni su prije par godina u Mrčajevcima kod Čačka zbog krijumčarenja 27 kilograma droge skank. Veroučitelj je prilikom provjere automobila bio preobučen u ženu, pretpostavlja se, da bi izgledali kao bračni par i izazvali manju sumnju. I sveštenik i vjeroučitelj su sklopili nagodbu s tužilaštvom u Čačku. Izrečena im je kazna nošenja nanogice u kućnom pritvoru u trajanju od svega godinu.

Uhapšeni pop Stefan Mitrović branio se ćutanjem na saslušanju.

David Perović, episkop kruševački i član Sinoda Crkve Srbije, nadležani je arhijerej za uhapšenoga paroha Mitrovića. Episkop Perović je 5. septembra prošle godine na Cetinju s Porfirijem-Prlom Perićem „helikopterski” intronizovao Joanikija Mićovića.

Takođe, episkop Perović upirao je 2019. u druge srpske eparhije, tvrdeći u autorskome članku da u jerarhiji Crkve Srbije postoje, kako je napisao, osim popova-narkomana, takođe: kleptomani, jeretici, gejevi, masoni, pedofili, sodomisti, alkoholičari, kamataši…

Citirali smo i Rafaila Boljevića, arhimandrita iz ogranka Crkve Srbije kod Budve (Mitropolije crnogorsko-primorske), koji je sugerisao da je u Crkvi Srbije prisutna — narkomanija.

„Vojska Gospodnja — ŠMRKA, DUVA”, tvrdio je Rafailo.

„Đe se po stolu izlije malo kvalitetnijeg HEROINA, oni koji treba da svjedoče o jedinom Mesiji, oni koji trebaju da svjedoče narodima i plemenima, POREĐAJU SE KAO MIŠEVI da se ‘umiju’, znate — UŠMRKAVAJU otrov demonski”.

 

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Zoran

Dje im je onaj terapeut te ih lopatombi krampom lijeci, da zbrine ovoga nevoljnika