8 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Ruske crkve objasnili luksuznu imovinu Kirila Gundjajeva

Religija

Comments 4

Iz Ruske crkve objasnili luksuznu imovinu Kirila Gundjajeva

Autor: Antena M

  • Viber


Mitropolit jekaterinburško-verhoturski Ruske pravoslavne crkve, Evgenij Kuljberg (51), objasnio je kako je patrijarh maskovski Kiril Gundjajev (77) postao, vlasnik skupih automobila i luksuznih satova (takođe i jedne ili više jahti i nekretnina)…

Prema njegovim rečima, koje citira portal „УралИнформБюро” (uralinform.ru), Gundjajev je „veliki gospodin i otac za mnoge ljude koji ga daruju”.

„Postoji veoma veliki broj ljudi koji iskreno vole patrijarha, za njih su njegove riječi i služba od ogromnoga značaja. A njima je želja da oca okruže ljubavlju prirodna potreba“, rekao je mitropolit odgovarajući konkretno na pitanje odakle Gundjajevu „Cadillac Escalade”, „Mercedes-Benz S-Class Pullman” ili „Aurus”.

Oni koji pitaju o tome, nastavio je Kuljberg, „samo ilustruju tužan i dubok problem ruskoga društva — nepoštovanje starijih generacija; nepoštovanje je postalo norma, koja više nije ni sramota“.

„Onome ko postavlja ovo pitanje mogu da predložim da pokuša, na primjer, da svome ocu pokloni skupi sat ili auto", kazao je mitropolit Evgenij Kuljberg.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Please

@Vera Izaberi dijalekat za ime svijeta.

Vera

Molio se ti i tvoji sledbenici Ikonama,Slikama ili Satovima,Jahtama,Autima,Kipovima to ti je sve isto. Ikone i slike po Crkvama i stanovima ne mogu biti dio bozanstva i molitve koliko i Auto,Jahte,Satovi.Bog i ti usta verujes su sasvim dva razlicita pojma,umrijeces a na krivom verovanju ces bit.

naim

Ali ti nijesi otac nikome. Vi ne slu- žite Bogu jer u njega i ne vjerujete Od vas se stide duše sveštenika što su u molitvama oktenuti pre- ma nebu živjeli na vodi i hljebu.