28 °

max 35 ° / min 23 °

Nedjelja

05.07.

35° / 23°

Ponedjeljak

06.07.

35° / 24°

Utorak

07.07.

32° / 23°

Srijeda

08.07.

32° / 20°

Četvrtak

09.07.

33° / 18°

Petak

10.07.

35° / 20°

Subota

11.07.

35° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović: Razmotriti mogućnost većeg broja letova na relaciji Podgorica- Ljubljana

Ekonomija

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Radulović: Razmotriti mogućnost većeg broja letova na relaciji Podgorica- Ljubljana

Crna Gora i Slovenija imaju dobru avio-povezanost i stabilan trend rasta broja putnika na relaciji Podgorica- Ljubljana, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović i dodao da bi se mogla razmotriti mogućnost povećanja broja letova.

Radulović se danas sastao sa novoimenovanim ambasadorom Slovenije u Crnoj Gori, Gregorom Preskerom, sa kojim je, između ostalog, razgovarao o daljem unaprjeđenju avio-konekcije dvije države.

“Sagovornici su se složili da je neophodno intenzivirati aktivnosti na projektima u okviru Sporazuma o programu razvojne saradnje između Slovenije i crnogorske Vlade”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Radulović je, tim povodom, istakao značaj nastavka saradnje sa Centrom za međunarodnu saradnju i razvoj, čija bi pomoć i podrška bila dobrodošla crnogorskim opštinama pri izradi i razvoju projekata.

“Tokom sastanka, fokus je stavljen na razvoj projekata u oblasti ekologije i životne sredine pri čemu je naročito prepoznat značaj edukacije stanovništva i jačanje svijesti o zaštiti životne sredine i važnosti pravilnog upravljanja otpadom”, dodaje se u saopštenju.

Presker je kazao da je zadovoljan uspjehom bilateralne saradnje na polju turizma i dodao da je zainteresovan za razmjenu iskustva i primjere dobre prakse u turizmu sa crnogorske strane.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR