27 °

max 27 ° / min 20 °

Utorak

22.09.

27° / 20°

Srijeda

23.09.

22° / 19°

Četvrtak

24.09.

25° / 18°

Petak

25.09.

22° / 20°

Subota

26.09.

22° / 18°

Nedjelja

27.09.

19° / 16°

Ponedjeljak

28.09.

21° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović: Razmotriti mogućnost većeg broja letova na relaciji Podgorica- Ljubljana

Ekonomija

Comments 0

Izvor: Mina

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Radulović: Razmotriti mogućnost većeg broja letova na relaciji Podgorica- Ljubljana

Crna Gora i Slovenija imaju dobru avio-povezanost i stabilan trend rasta broja putnika na relaciji Podgorica- Ljubljana, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović i dodao da bi se mogla razmotriti mogućnost povećanja broja letova.

Radulović se danas sastao sa novoimenovanim ambasadorom Slovenije u Crnoj Gori, Gregorom Preskerom, sa kojim je, između ostalog, razgovarao o daljem unaprjeđenju avio-konekcije dvije države.

“Sagovornici su se složili da je neophodno intenzivirati aktivnosti na projektima u okviru Sporazuma o programu razvojne saradnje između Slovenije i crnogorske Vlade”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Radulović je, tim povodom, istakao značaj nastavka saradnje sa Centrom za međunarodnu saradnju i razvoj, čija bi pomoć i podrška bila dobrodošla crnogorskim opštinama pri izradi i razvoju projekata.

“Tokom sastanka, fokus je stavljen na razvoj projekata u oblasti ekologije i životne sredine pri čemu je naročito prepoznat značaj edukacije stanovništva i jačanje svijesti o zaštiti životne sredine i važnosti pravilnog upravljanja otpadom”, dodaje se u saopštenju.

Presker je kazao da je zadovoljan uspjehom bilateralne saradnje na polju turizma i dodao da je zainteresovan za razmjenu iskustva i primjere dobre prakse u turizmu sa crnogorske strane.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR