16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Veliko interesovanje investitora za CG i projekat ekonomskog državljanstva

Ekonomija

Tag Video
Comments 0

Marković: Veliko interesovanje investitora za CG i projekat ekonomskog državljanstva

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković iskazao je zadovoljstvo uspjehom predstavljanja naše zemlje u Londonu na XIII globalnoj konferenciji o državljanstvu, rekavši da je to bila prilika da pred renomiranim poslovnim ljudima iz cijelog svijeta pošaljemo poruku da je Crna Gora prestižna investiciona destinacija i poželjna za ulaganje kapitala, saopšteno je iz Vlade. 

"Nema bolje prilike nego da potencijale Crne Gore predstavimo u Londonu, jednom od najvećih biznis centara u svijetu u kojem se sreću biznismeni i sa Istoka i sa Zapada.

Veoma sam zadovoljan što je iskazano veliko interesovanje za naš program i što će sasvim sigurno to interesovanje biti pretočeno u konkretne inicijative i u konkretne procedure koje će doprinijeti razvoju projekata u sektoru turizma i poljoprivrede i na taj način podstaći dalji rast naše ekonomije i razvoj", rekao je predsjednik Vlade nakon obraćanja učesnicima konferencije.

Premijer je kazao da ćemo iz tog programa ne samo podstaći nove investicije već i obezbijediti dodatni novac za razvoj kapitalne infrastrukture.

Kao posebno važno predsjednik Vlade je istakao činjenicu da je naš model, koji smo promovisali, jedinstven i da zahvaljujući angažovanju kvalitetnih agencija za marketing i za bezbjednosne provjere nema mogućnosti kompromitacije projekta.

"Ovdje su se svi uvjerili da je naš program jedinstven da to nije prodaja nekretnina i imovine radi brzog priliva novca u budžet već radi priliva novca na duže staze u budžet, da smo obezbijedili transparentnost i zakonitost i sigurnost ulaganja", kazao je Marković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR