13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukoslavović dobitnica stana u nagradnoj igri "Naša bašta"

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Vukoslavović dobitnica stana u nagradnoj igri "Naša bašta"

Autor: Jelena Grbović

  • Viber

Boba Vukoslavović iz Podgorice dobitnica je stana u nagradnoj igri koju su organizovali Voli i Mastercard, navedeno je u saopštenju.

"Nagradnu igru Naša bašta sam igrala od samog početka. Uslovi su bili veoma jednostavni- kupovina nekog od označenih proizvoda iz Volijevog uzgoja sa poljoprivrednog dobra na Šasu i beskontaktno plaćanje Mastercard karticom. Učestvovala sam u igri šaljući više SMS poruka, ali se ispostavilo da je dobitna bila ta koja je ostvarena na osnovu trgovine u Voli marketu u zgradi pored Maše. Veoma sam srećna što ću riješiti svoje stambeno pitanje, budući da nemam svoj stan. Iz tog razloga, opredjelila sam se za stan u Podgorici, već znam preciznu lokaciju koju želim. Redovan sam kupac u Voli marketima, korisnik Mastrcard kartice i zaista mi je učešće u ovoj nagradnoj igri predstavljalo zadovoljstvo i prije nego što su me pozvali iz kompanije i saopštili da sam dobitnik".

U okviru nagradne igre Naša bašta koja je realizovana od 25. oktobra do 10. decembra, osim stana na željenoj lokaciji poklonjeno je i 10 poklon vaučera u iznosu od 50 eura za trgovinu u Voli marketima, zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR