16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na Kopaonik biznis forumu o četvrtoj industrijskoj revoluciji, obrazovanju i politici zapošljavanja

Ekonomija

Comments 0

Na Kopaonik biznis forumu o četvrtoj industrijskoj revoluciji, obrazovanju i politici zapošljavanja

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Ovogodišnji 27. Kopaonik biznis forum biće održan od 1. do 4. marta, a centralna tema biće „Industrija 4.0 i povezane teme: izazovi budućnosti“.

Kako je navedeno u najavi, veliki broj panela biće posvećen četvrtoj industrijskoj revoluciji, digitalizaciji, obrazovanju, pametnoj specijalizaciji, politici zapošljavanja i tzv. „odlivu mozgova“, a prvog dana u okviru programa predviđen je i zanimljiv specijalni događaj posvećen kreativnoj ekonomiji na kome učestvuju glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić i Đorđe Trbović, direktor IDJ World.

Specijalni gost biće Marko Taiš, profesor na Politehničkom fakultetu u Milanu, direktor „Competence centra“ u Italiji i predsjednik Svjetskog foruma proizvođača.

Kopaonik biznis forum svake godine privuče više od 1500 učesnika, a ove godine posebni gosti na Forumu biće bivši predsjednici država i Vlada iz regiona.

Crnu Goru predstavljaće bivši predsjednik države Filip Vujanović.

"Pored državnih zvaničnika, predstavnika međunarodnih finansijskih institucija, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi, domaćih i stranih investitora, svoje učešće potvrdili su i Galina  Andronova Vinćelete, menadžer Svjetske banke za Evropu i centralnu Aziju, Nadem Ilahi, regionalni direktor Međunarodnog monetarnog fonda za jugoistočnu Evropu, Dubravka Negre, direktor regionalne kancelarije Evropske investicione banke za Zapadni Balkan, kao i svi predsjednici privrednih komora zemalja regiona.

Registracija učesnika za Kopaonik Biznis forum moguća je preko veb portala www.kopaonikbusinessforum.rs.", navedeno je u najavi. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR