9 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Volija poručuju: Činimo sve da efikasno pristupimo realizaciji novousvojenih mjera Vlade

Ekonomija

Tag Video
Comments 0

Iz Volija poručuju: Činimo sve da efikasno pristupimo realizaciji novousvojenih mjera Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Kompanija "Voli trade" u potpunosti podržava novousvojene vanredne mjere Vlade, koje za cilj imaju zaštitu građana i države od širenja virusa Kovid 19, saopštila je direktorica marketinga te kompanije Olivera Lakonić.

Kako je dodala, menadžment i cjelokupno osoblje je uradilo sve kako bi se efikasno pristupilo realizaciji pomenutih mjera.

"Tako da od jutros u svim našim objektima, marketi funkcionišu u skladu sa odredbama, odnosno, na propisani način. Naši potrošači, kako je pokazalo iskustvo od jutros, već su dobro informisani i pridržavaju se svih potrebnih mjera. Ovom prilikom imam potrebu da im zahvalim na tome i da kažem da nam svima znači to što se ponašaju krajnje kulturno. Takođe, molimo ih da to tako i ostane", navela je Lakonić.

Prema njenim riječima, ispred Voli marketa precizno je određeno mjesto za čekanje i vodi se računa o poštovanju socijalne distance.

"Dodatno, naše radnice koje su u direktnom kontaktu sa potrošačima i novcem nose rukavice i koritiste Asepsol više puta u toku dana, a Volijeve restorane smo zatvorili. To su mjere koje su od sinoć stupile na snagu i kojih se pridržavamo", kazala je direktorica marketinga Volija.

Ona se u izjavi za novinasku agenciju Infobiro Montenegro osvrnula i na jedno od ključnih pitanja koje je ovih dana aktuelno u javnom mnjenju, ne samo Crne Gore, već i regiona.

"Imamo konktaknte i partnerstva sa našim dobavljačima iz regiona, tako da snabdijevanje teče neometano", istakla je Lakonić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR