11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Erste banka privremeno ukinula provizije za transakcije elektronskim i mobilnim bankarstvom

Ekonomija

Comments 0

Erste banka privremeno ukinula provizije za transakcije elektronskim i mobilnim bankarstvom

Autor: Antena M

  • Viber

Erste banka je privremeno ukinula naknade za transakcije putem elektronskog i mobilnog bankarstva u domaćem platnom prometu klijentima fizičkim licima, dok će novi korisnici ovih servisa biti oslobođeni i plaćanja mjesečne naknade tokom tri mjeseca, saopšteno je iz te banke. 

"Dodatno, građani će Erste Mastercard debitnim karticama, osim u mreži bankomata Erste i Sparkasse banaka u regionu, moći da besplatno podižu gotovinu i na bankomatima ostalih banaka u Crnoj Gori".

Ovi podsticaji su, kako navode, dio mjera koje Erste banka sprovodi kako bi doprinijela smanjenju rizika od širenja koronavirusa u Crnoj Gori i olakšala građanima da bez dolaska u filijalu koriste brojne bankarske usluge.

"Putem elektronskih servisa NetBanking i mBanking klijenti mogu obavljati plaćanja, dobiti uvid u stanje na svim računima u banci, ugovoriti trajni nalog, nalog direktnog zaduženja. Za efikasniji proces otvaranja računa i aktivacije ovih servisa preporučujemo mogućnost online zakazivanja sastanka u filijali putem internet stranice Erste banke. Za upite o ovim i drugim uslugama banke na raspolaganju su Kontakt centar na 19991, Skype nalog ERSTEBANKMONTENEGRO, email [email protected], chat na www.erstebank.me".

U slučaju da je posjeta filijali neophodna, klijente mole da se pridržavaju preporuka Instituta za javno zdravstvo i red sačekaju ispred filijale, održavajući sigurnu distancu od drugih osoba. 

"Erste banka primjenjuje sve adekvatne preventivne mjere i preporuke nadležnih institucija, u cilju očuvanja zdravlja i dobrobiti klijenata, obezbjeđujući nesmetanu dostupnost svojih usluga. O svim budućim mjerama, u skladu sa aktuelnom situacijom, obavještavaćemo javnost na našim kanalima u najkraćem roku".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR