22 °

max 22 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

22° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svi kapaciteti hotela Montenegro biće popunjeni do 25. juna

Ekonomija

Comments 0

Svi kapaciteti hotela Montenegro biće popunjeni do 25. juna

Autor: Antena M

  • Viber

Hotel Montenegro Beach Resort  4* u Bečićima, koji posluje u sklopu hotelske grupe Montenegrostars, sjutra će primiti prve goste a, a do 25. juna svi raspoloživi kapaciteti biće popunjeni, saopšteno je iz HG Montenegro stars.

U kompaniji su zadovoljni što su, kako kažu, cjenovnom politikom u postepidemijskom periodu i unaprijeđenim sanitarno-higijenskim procedurama, kako navode, očigledno osmislili ponudu kakvu su domaći gosti očekivali.

"Potrudili smo se da gostima pružimo ono što su željeli, a to je odmor i relaksacija od napetosti iz prethodnog perioda uz kvalitetnu  uslugu, koju pri tom mogu da priušte. Zato smo im za 68 eura omogućili uslugu polupansiona za dvoje sa besplatnim boravkom dvoje djece uzrasta do 11 godina. Uz to na raspolaganju im je plaža sa kompletnim mobijliarom i peškirima, SPA centar, besplatan parking. To je simobličan gest solidarnosti, ma koliko smo pogođeni jer želimo da težak period ostavimo za nama, kako bismo sa našim gostima kreirali neke lljepše doživljaje", kazala je PR Manager hotelske grupe Montnegro stars Maja Vukićević .

Takođe, kako je navedeno, dodatna povoljnost koju je hotelske grupa Montenegro stars omogućila u saradnji sa Hipotekarnom bankom je odloženo plaćanje turističkih aranžmana do 10 mjesečnih rata.

 

Tako je, kako se navodi, hotel Montenegro poznat kao omiljeno odmorište ruskih gostiju koji čine 90 odsto redovnih gostiju.

"Ovoga puta ta brojka je u korist domaćih – gostiju iz Crne Gore. Ostalih 10 odsto su gosti iz Srbije(5%) i Albanije (5%). Taj MICE segment činii 20 procenata", piše u saopštenju.

"Znali smo da uživamo veliko povjerenje naših gostiju prije svega zato što im uvijek ponudimo realan odnos cijene i kvaliteta. Ono što će ih posebno obradovati jesu dodatno unaprijeđeni sanitarno higijenski protokoli koje smo pripremili konsultujući stručnjake iz oblasti javnog zdravlja u zemlji i inostranstvu. Bez ikakve reklame u tradicionlim medijima i komunikacijom preko digitalnih platforimi gosti su sjajno odreagovali na ponudu i već do 25-tog hotel je u over booking-u", pojasnila je Vukićević.

Takođe, kako je navedeno, u epidemijskim uslovima, menadžmet je uspio da završi ranije započete investicije na objektu.

"Proširena je restoranska terasa. Adaptirana su i dva nova objekta plažna pivnica Galija i  potpuno renovirana poslastičarnica Mika za koju je čak uvedena drive in usluga. U ponudi je oko 100 vrsta kolača, od 20 centi do 3 eura .Hotel Montenegro Beach Resort4* raspolaže sa  172 sobe i apartmana i 3 konferencijske sale.

Svi hoteli ove hotelske grupe u skladu sa preporukama NKT I Insituta za javno zdravlje bili su zatvoreni od 16.03.2020", navedeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR