13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kreće izgradnja stambene zgrade u Nikšiću

Ekonomija

Comments 0

Kreće izgradnja stambene zgrade u Nikšiću

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Ministar odbrane Predrag Bošković i izvršni direktor stambene zadruge „Odbrana“ Mladen Burić potpisali su danas ugovor kojim se ozvaničava prenos prava svojine sa Ministarstva, odnosno Uprave za imovinu, na Zadrugu, čime se kreće u izgradnju stambene zgrade za zaposlene u tom resoru i Vojsci Crne Gore u Nikšiću.

„Ovo je zajednička akcija, koju smo sa Sindikatom Vojske Crne Gore i Opštinom Nikšić definisali mnogo ranije, ali smo čekali okončanje administrativnih procedura, što je ozvaničeno danas. Sada može da krene druga faza, odnosno sama izgradnja stambenog objekta koji će, nadam se, biti završen u narednih godinu dana“, naglasio je Bošković.

On je istakao da je to još jedan doprinos Ministarstva i stambene zadruge „Odbrana“, kojim se rješavaju pitanja ključna za ekonomsko i socijalno zbrinjavanje zaposlenih u VCG i Ministarstvu odbrane.

„Mislim da smo na dobrom putu da u narednih nekoliko godina u potpuno riješimo to pitanje“, kazao je ministar, naglasivši da je to još jedno ispunjeno obećanje u čiju se realizaciju kreće.

Burić je kazao da je sada na na „Odbrani“ da obezbijedi stambene jedinice zaposlenima u VCG i Ministarstvu koji žele da žive u Nikšiću.

„Naravno, kroz dogovor s lokalnom samoupravom i budžetskim jedinicama, potrudićemo se da, ukoliko bude viška stanova, to ne bude zgrada samo za naše zaposlene, već i za one koji rade u javnom sektoru, ili nekim drugim strukturama“, poručio je izvršni direktor stambene zadruge „Odbrana“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR