7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ugostitelji iz Pljevalja najavljuju protest: Ugrožene su nam porodice

Ekonomija

Comments 0

Ugostitelji iz Pljevalja najavljuju protest: Ugrožene su nam porodice

Izvor: Obrad Pješivac

Autor: Antena M

  • Viber

Ugostitelji iz Pljevalja, juče su, održali osnivačku skupištinu „Udruženje ugostitelja Pljevalja“.

U prvom obraćanju javnosti kažu da je osnivanje simbolično održano na Žabljaku kako bi, u okolnostima zatvorenih poslovnih prostora turističko-ugostiteljske djelatnosti ispoštovali trenutno važeće mjere NKT.

“Sa našim problemima, nastalim zabranom rada za ugostiteljski sektor na teritoriji naše opštine, već smo upoznali širu javnost kao i lokalne organe i državne organe. Kao što je javnost upoznata, NKT je najavilo, da će o mogućnostima ublažavanja mjera koje se odnose na naše zahtjeve, raspravljati na sjednici, zakazanoj za nedjelju 26. jula.

Ovim saopštenjem želimo da naglasimo, da već danima trpimo veliki pritisak i nezadovoljstvo kako ugostitelja, tako i svih zaposlenih u ugostiteljstvu i njihovih porodica, gdje je ogromnoj većini egzistencija ozbiljno ugrožena. I veliki broj građana je nezadovoljan trenutnim stanjem, a u dobroj mjeri i očiglednim duplim aršinima u propisivanju mjera NKT-a", navode u saopštenju.

Traže da se i prema njima, kako kažu, primjenjuju iste mjere kao prema svima ostalima.

"Shodno tome, ovim putem obaviještavamo cjelokupnu javnost i sve instituticije, da, ukoliko se na sjednici NKT zakazanoj u nedjelju, nastavi sa očiglednim diskriminatorskim odlukama i ne izađe u susret našim realnim i opravdanim zahtjevima, već u ponedjeljak, organizovaćemo protestno okupljanje svih ugostitelja, zaposlenih i članova porodica ispred zgrade Opstine Pljevlja kako bi iskazali svoje opravdano nezadovoljstvo”, kaže se u saopštenju „Udruženja ugostitelja Pljevalja“.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR