9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NTO domaćin najgledanijoj ukrajinskoj televiziji "1+1"

Ekonomija

Comments 1

NTO domaćin najgledanijoj ukrajinskoj televiziji "1+1"

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Ukrajine, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala „1+1“ koja od 4-10. oktobra boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

 Riječ je o najgledanijoj ukrajinskoj televiziji, a četiri reportaže o Crnoj Gori će biti emitovane u okviru Jutarnjeg programa u rubrici „Doručak sa 1+1“. Kadrovi za ovu prestižnu emisiju snimaju se u Herceg Novom, Kotoru, Tivtu, Plužinama, Žabljaku,  Mojkovcu, Cetinju i NP Skadarsko jezero, saopšteno je iz NTO.

 Tokom studijskog putovanja pored snimanja atraktivnih turističkih lokaliteta novinari su imali priliku da se oprobaju u spremanju tradicionalnih crnogorskih jela, kao i da se upoznaju sa crnogorskim običajima kroz muziku i ples i pravljenje domaćih suvenira. U drugom dijelu posjete, za predstavnike TV “1+1” biće organizovane aktivnosti poput zip line-a, raftinga, vožnje električnih bicikala i dr. kako bi gledaocima, kroz reportaže, predstavili i ponudu koja se odnosi na aktivni odmor u prirodi.

 Studijska posjeta predstavnika ukrajinske televizije “1+1” realizuje se uz podršku Ambasade Crne Gore u Ukrajini i jednog od najznačajnijih ukrajinskih turoperatora „Alf tour“, kao i podršku lokalnih turističkih organizacija Herceg Novog, Kotora, Tivta i Cetinja i crnogorske turističke privrede.

 Rubrika Jutarnjeg programa “Doručak sa 1+1“ usmjerena je na publiku starosne dobi preko 25 godina i stavlja fokus na tradiciju, kulturu, autentičnost podneblja, kao i na prirodu i sportske aktivnosti. S obzirom na veliku zainteresovanost turoperatora i turista sa ovog tržišta za putovanje u Crnu Goru, očekuje se da će ova studijska posjeta doprinijeti još boljoj percepciji i imidžu Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije u Ukrajini, saopštili su iz NTO. 

 Prva od četiri reportaže koje se snimaju u Crnoj Gori biće premijerno prikazana 26. oktobra.

 

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Vesna Kiss

Odlicno! Saradnja koja obecava,sobzirom da se radi o ogromnoj zemlji.Sve pohvale za Nacionalnu turisticku organizaciju CG, za njen rad u promovisanju nase lijepe domovine i njenih vrijednosti.