4 °

max 15 ° / min 0 °

Četvrtak

26.11.

15° / 0°

Petak

27.11.

16° / 1°

Subota

28.11.

15° / 1°

Nedjelja

29.11.

13° / 6°

Ponedjeljak

30.11.

10° / 3°

Utorak

01.12.

11° / 0°

Srijeda

02.12.

11° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NTO: Predstavnici ruskog muzičkog kanala Muz-TV snimaju emisiju o Crnoj Gori

Ekonomija

Comments 0

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

NTO: Predstavnici ruskog muzičkog kanala Muz-TV snimaju emisiju o Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Lokalna turistička organizacija Tivta, uz podršku hotela „Regent Porto Montenegro“ i „The Chedi Luštica Bay“ organizatori su studijske posjete predstavnika  jedne od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji “Muz-TV”, tzv. ruskog MTV-a,  koji u periodu od 21. do 26. oktobra borave u Crnoj Gori, saopšteno je iz NTO.

"Petočlana novinska ekipa “Muz-TV“ u Crnoj Gori snima emisiju o putovanjima „Otpusk bez putevki“ (Odmor bez putovanja), kroz koju će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog, centralnog i sjevernog regiona naše zemlje. Autor emisije „Otpusk bez putevki“ (Odmor bez putovanja) poznati je ruski voditelj i influenser Andrej Razigraev koji posjećujući destinacije širom svijeta istražuje zanimljive priče lokalnog stanovništva i nudi savjete o sadržajima koje treba doživjeti u destinaciji.

Kadrovi za emisiju snimaće se na području Tivta, Kotora, Herceg Novog, Budve, Cetinja, Danilovgrada, Plužina i Žabljaka", piše u saopštenju.

Kako je navedeno iz NTO, novinari, koji trenutno borave u Tivtu, imali su priliku da posjete seosko domaćinstvo “Pony Art Garden” na Luštici, da krstare Bokom Kotorskom i posjete Kotor i Perast. U nastavku posjete, oni će obići Prijestonicu Cetinje, NP Lovćen i selo Njeguši.  Predstavnici “Muz-TV“ će  posjetiti i sjever Crne Gore, Plužine i Žabljak gdje će imati priliku da se upoznaju sa dijelom ponude za aktivan odmor u prirodi putem ture Prsten oko Durmitora, a snimaće kadrove i na Crnom jezeru i isprobati zip line na Đurđevića Tari.

 „Muz-TV” jedan je od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji sa gledanošću od preko milion, a visok rejting ima i njihov Youtube kanal “Muz-TV” koji broji oko 1.36 miliona pregleda na mjesečnom nivou. Televizijski šou „Otpusk bez putevki“ (Odmor bez putovanja) najgledaniji je među mlađom i srednjom generacijom publike, a epizoda snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana do kraja ove godine, saopšteno je iz NTO.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR