16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budvanskim turističkim privrednicima dodijeljena oznaka Safe Travels

Ekonomija

Comments 0

Budvanskim turističkim privrednicima dodijeljena oznaka Safe Travels

Autor: Antena M

  • Viber

Na teritoriji Budve, u ovom trenutku, sljedeći predstavnici turističke privrede nosioci su međunarodnog obilježja za sigurna putovanja - Safe Travels: HG "Montenegro stars" - hotel "Splendid", HG "Montenegro stars" - hotel "Montenegro",  HG "Montenegro stars" - hotel "Blue Star",Vila "Lavanda",  Hotel "Budva", Hotel "Maestral", Hotel "Bracera", Hotel "Ami", saopštemp ke iz TO Budva.

"Još nekoliko hotela i drugih turističkih subjekata iz našeg grada je trenutno u proceduri dobijanja pomenute oznake, a neki su je dobili i prije pokrenute inicijative od strane Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, između ostalih, turistička agencija “Talas M”.

Mogućnost prijavljivanja je otvorena i u narednom periodu, pa se očekuje još veće interesovanje turističke privrede Budve, ne samo hotela, mogućnost kandidovanja imaju i drugi turistički subjekti koji ispunjavaju uslove definisane propisanim sigurnosnim  protokolima.

"Safe Travels" je posebna oznaka Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC) koja, usljed zdravstvene krize izazvane koronavirusom, putnicima omogućava da prepoznaju destinacije i kompanije širom svijeta koje su usvojile globalne standarde zdravstvene i higijenske zaštite, kao važan preduslov za sigurna putovanja", navodi se u saopštenju.

Ova oznaka, kako je navedeno, svakako predstavlja važan korak za dobijanje povjerenja turista sa emitivnih tržišta i u narednom vremenskom periodu će biti od velikog značaja gostima za donošenje odluke da izaberu našu destinaciju, objekte i uslugu.

"Imajući u vidu da je za Crnu Goru ovlašćena institucija za dodjelu i kontrolu primjene oznake "Safe Travels" Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, ovim putem još jednom obavještavamo sve zainteresovane subjekte iz turističko-ugostiteljske privrede i sve ostale subjekte iz našeg grada da se jave direktno toj organizaciji za sve informacije koje se odnose na sigurnosne protokole i način apliciranja za dobijanje ove međunarodne oznake", piše u saopštenju TO Budva.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR